Daca vei fi indiferenta cu ea, si tot nu te va lasa in pace, ar trebui sa discuti cu ea, si sa o intrebi de ce face asta, dar sa o iei tare, nu sa o intrebi cu frumosul, si, cand faci asta, mai ia cu tine inca 2-3 prietene, sa nu aiba curaj sa iti faca ceva.
"Razbunarea este arma prostului" este doar o cretinitate facuta de oamenii care cred ca daca stai si accepti ce ti se-ntampla esti mai bun.
Daca nu merge sa vorbesti cu ea asteapta pana cand o sa fiti singure fara martori si amenint-o(gasesti tu ceva) sau pur si simplu bate-o.
Da, sunt neplacute astfel de situatii. Am avut si eu un eveniment de curand. Poti sa-i zici cand te jigneste ca nu este corect ce face si ca stii ca esti si barfita si ar fi cazul sa inceteze. Nu o lasa sa castige teren, dar nici nu-i raspunde jignind-o.Ti-ai strica in felul asta imaginea in fata celorlati. Fii ferma.
Cea mai crunta razbunare este atunci cand nu o mai bagi in seama, cand te faci ca nu o observi de parca ar fi invizibila.Nu trebuie sa o faci sa-i fie frica de tine, trebuie sa o ignori, succes garantat.
Fa-ti multi prieteni si invata-i ca atunci cand trec pe langa colega ta sa inceapa sa rada. Sa vezi fain o sa se simta.