Adevarul e ca ochii sunt toti la fel, nu ochii conteaza ci pleoapele, forma lor, de exemplu unii au pleoapele lasate care ii face sa aiba ochi de catelusi. Ochii sunt toti la fel, in afara de culoare. Deci alta data cand iti plac ochii cuiva spune-i: ce pleoape dragute ai ...
Din acest motiv s-au inventat lentilele de contact colorate.Foloseste asa ceva si vei deveni cool si poate vei fi si remarcata. Recunosc ca am fost rautacios, sa stii ca doar un prost poate judeca o fata dupa culoarea ochilor. Ochii tai sunt la fel de frumosi ca oricare altii indiferent de culoare.
Fiecare are gusturile lui, nu la toti le plac ochii albastri sau vezi.
Iar ca idee contrastul ii face frumosi si ii pune in evidenta.
Mie imi plac ochii caprui. Sunt asa de inocenti si placuti. Am citit un articol in care spunea ca oamenii au mai multa incredere in oamenii cu ochi albastrii sau caprui decat verzi. Nu stiu daca e adevarata chestia asta dar totusi mie mi se par draguti.
Ca eu asta voiam sa aflu ce ai face sa fie frumosi..parerea mea ca genele ca ies in evidenta ochi..acum nu stiu care e faza.
Fiecare cu ochii lui, unii au ochii albastri da' ii are urati, altu' are niste ochi caprui da' ii are frumosi, si bla bla bla
MaraloiuGeorge întreabă:
izuca333 întreabă:
croissant întreabă: