| Samira_1879 a întrebat:

Stiu ca suna cam ciudat, dar..la 17 ani am nevoie de printii mei mai mult ca oricand.
Adica, va voi spune toata povestea!
Sunt din Bucuresti, am 17 ani si am urmatoarea problema.
Parintii mei nu sunt langa mine!
Ei au impresia ca daca mi-au cumparat un iphone sa.u ca imi cumpara haine din 'mall' (nu vreau sa ma laud, sa nu se inteleaga gresit.) sunt multumita? nu! tata este in strainatate de 4 ani, Mama lucreaza de dimineata pana seara iar in weekend. daca vreau sa port o discutie cu ea, imi spune ca este ocupata..imi lasa o suma de bani si pleaca cine stie undeoh go on.mi-as dori ca macar o data sa iesim in parc cu bicicletele,dar,nu.a spus ca daca vreau sa iesim undeva vom iesii cu masina:-J Vreaauu rspunsuri sincere! nu sunt o azgaiata, sincer, n-am nevoie de bani.

Răspuns Câştigător
| myrunyksalya a răspuns:

Nu este nimic ciudat in a avea nevoie de parinti, mai ales in cazul tau pentru ca nu petrec mult timp cu tine.Incearca sa ii spui mamei tale ca ai nevoie sa iti petreci putin timp cu ea si ca iti lipseste chiar daca o vezi in fiecare zi.

2 răspunsuri:
| CataC a răspuns:

Salut
Te inteleg, dar incearca sa-i intelegi si tu pe ei.
Crezi ca tatalui tau ii e usor sa fie departe de familie? A plecat ca sa ai tu haine si mancare si alte necesitati.
Cat despre mama ta, tine minte ca e adult, nu copil, incearca sa gasesti activitati potrivite pentru ambele.
cu bicicleta prin parc te duci cu prietenii, mama ta la 40 de ani numai chef de bicicleta nu mai are. iesi cu ea cu masina, nu vad de ce nu. happy
Incearca sa-ti faci un grup de prieteni cu preocupari similare, un iubit daca ai varsta potrivita, sa nu depinzi afectional doar de ei.
sunt unele lucruri in viata pe care nu le poti schimba, incearca sa le accepti.
Grija de tine si mult succes

| Eschimoasa a răspuns:

Buna,

Te inteleg ca iti ese greu si este normal sa simti nevoia sa-ti petreci timpul cu ai tai.
Pentru a ne dezvolta armonios din punct de vedere emotional si psihic nu avem nevoie doar sa ne fie asigurate hrana, imbracamaintea si locuinta.
Cea mai importanta este legatura afectiva cu familia si comunicarea.
Vorbeste cu parintii tai si explica-le cum te simti si ce ai vrea sa schimbe in relatia lor cu tine.
Oricati de multi prieteni ai avea, ei nu pot suplini legatura afectiva care se creeaza intre copil si parinti, in special, intre copil si mama.