| NascutSaFiuTrist a întrebat:

Stiu ca suna ciudat ce am sa intreb dar sunt super trist si nu stiu ce sa fac. Acum 8 ani si ceva, cred, o fata s-a indragostit de mine si mie nu imi placea absolut deloc de ea, o respingeam, nu o suportam in jurul meu pentru ca ma sufoca cu iubirea ei si in plus imi placea alta fata. Atunci eu i-am zis cum sta treaba si am zis sa nu mai incerce sa ma faca sa o plac ca nu are sa reuseasca. Ea nu a vrut sa inteleaga si timp de 3 luni cat a tinut vacanta de vara tot a insistat sa ma combin cu ea si a si reusit. Nu am fost foarte mult timp cu ea pentru ca nu o placeam. Dupa ce ne-am despartit ea a plecat la parinti ei pentru ca era la bunici, si dupa o perioada am inceput sa ii simt lipsa, imi era enorm de dor de ea si ne mai suportand sa astept m-am dus la ea acasa si am imporat-o sa vina din nou la bunici si i-am explicat ca nu pot trai fara ea si ca e iubirea vieti mele. Ea a acceptat sa vina dar a zis ca nu stie daca mai poate fi ceva intre noi pentru ca ea ma uitase si avea un prieten, cu care tin sa mentionez de ceva timp e logodita cu el. A venit am reusit sa o fac sa se combine cu mine dar a durat doar o saptamana si a plecat din nou la parinti. Au trecut 8 ani de atunci si eu tot nu pot sa o uit o iubesc mai mult decat acum 8 ani si anul asta o sa aiba nunta cu acel baiat. Chiar daca sufar si am inima zdrobita de durere in sinea mea ma bucur ca a gasit ce voia, un baiat sa o iubeasca asa cu iubeste ea dar anul asta se casatoreste cu el si sunt destul de sigur ca voi fi invitat la nunta ei si nu stiu ce sa fac, daca sa ma duc sau nu. Nu cred ca as suporta sa aud preotul cum o intreaba daca il ia de sot pe acel baiat si ea sa se uite in ochii mei si sa zica DA. Ce ar trebui sa fac, sa ma duc sau nu? Ea mi-a zis ca daca o iubesc asa de mult cum zic, sa ma duc la nunta ei si sa fiu fericit pentru ea. Sa ma duc sau nu AJUTATI-MA pls :(( Singurul lucru care imi mai alina din durere este aceasta melodie http://www.youtube.com/watch?v=bsmfpAObvCE&feature=relat ed
Cred ca singurul motiv pentru care crea sa ma duc este sa ma faca sa sufar mai tare

Răspuns Câştigător
| bella_3288 a răspuns:

Uito pentru ca ea acum o sa isi inceapa o viata noua eu zic sa te atasesi de o alta fata du-te la un phiholog cu mama tata un pieten o prietena daca mergi la psiholog nu inseamna ca esti nebunrolling on the floor)

din contro ai avut curaj
deci te sfatuiesc sa o uiti da e adevarat sunt 8 ani de zile
dar nu ai alceva de facut
pup sper sa iti treaca fundita daca te-am ajutat
papa:*

3 răspunsuri:
| NascutSaFiuTrist explică:

Bella am fost si la psiholog si a zis ca nu are ce sa imi faca ca nu e de competenta lui, nu am nimic, doar ca o iubesc asa de mult. Am mai avut relatii dupa am mai iubit si alte fete dar nu o pot uita pe ea. Dar totusi nu ai zis ce sa fac ma duc sau nu la nunta ei ca ea insista sa ma duc si nu as vrea pentru ca la cat o iubesc nu pot sa o vad casatorita cu altul. Voi ce credeti de ce insista atat?

| NascutSaFiuTrist explică:

Bella id-ul meu e mosmarian39

| bella_3288 a răspuns:

Pai eu cred ca insista atat pentru ca ea vrea sa te vada cum sa zic asa "distrus" ceva de genu mie asa mi se pare pentru ca daca chiar te'ar iubi nu sa'r vi maritat cu altu deci vrea sa te faca gelos mersi pentru fundita si daaca mai vrei sa vb despre subiectu asta lasa-mi un mesaj cu id tau sau aici
poate o sa te pot ajuta mai mult
papa astept id'ul