| abcdc a întrebat:

Stiu ca suna haios. Dar am vazut de mai multe ori la diferita baruri sau teras eniste chestii care scot abur si le bagi in gura si cica fumezi. ce-s alea? si ce naiba faci cu ele?happylaughingnu radeti!straight face

6 răspunsuri:
| Daniel123 a răspuns:

Narghilea, e un dispozitiv ce iti permite sa fumezi nu stiu ce substante oricum mai slabe ca tutnul, am tras si eu o data si nu stiu e nasol desi nu am fumat tigare nici o data am tras o data din curiozitate dintr-o de aia nimic interesant, doar un obicei luat de la turci!

| P1nk1xD a răspuns:

Bona. Se numeste Narghilea. Este o chestie fara tutun care se "fumeaza" happy. o gasesti la magazine! Bftt,`;*

| cristina_3322 a răspuns:

Probabil Narghila ( nu stiu daca se scrie chiar asa...dar se pronunta Narghilea )

| bebesweet a răspuns:

Sincer nici eu nu stiam.blushing
apoi m-am documentat...big grin
si am aflat ca se numeste "narghilea". cred ca asa se scria
si o fumezi...ma rog tragi din ea.sia re diferite arome cirese, vodka, rom etc.
si mai stiu ca este mai tare ca o tigara(din punct de vedere al nocivitatii)
iti strici plamanii parerea mea...big grin
dar in fine...curiozitatea asta o sa ma impinga si pe mine la un moment dat.de prea multe ori am spus nu big grin laughing

imi pare bine daca am putut sa te ajut cu cevatongue

| LoliTa_7237 a răspuns:

Narghilea se num...si trebuie sa pui o aroma de ex. pepene galben sau capsuni si tragii si tragiirolling on the floor)))pana nu mai potirolling on the flooradica fumezistraight faceintr-un felrolling on the floor)
fundita?

| 5SOS a răspuns:

Se numeste Bong si fumezi cu ele.Nu sunt bune de loc crede-ma.Dai funda?