| ღMikyღ a întrebat:

Stiu ca sunt prea mica sa ma gandesc la asa ceva, nu e nevoie sa imi spuneti asta. Mi s-a intamplat de 2 ori in viata, prima data m-am resemnat, acum, nu mai vreau sa fac asta. Stiti, acele sentimente dragute cand totul e roz si placi pe cineva? Exact prin asta trec eu. Cred ca si el ma place deoarece isi musca buzele, se uita insistent la mine, ma atinge fara niciun motiv. Am descoperit ca si eu il plac, am poze cu el pe telefon (le-am luat de pe fb) laughing, il visez mereu si face acele mici gesturi dragute. Niciodata nu am vrut sa ma arunc in chestii de genul pentru ca constientizez ca sunt mica si ca peste un an vine capacitatea si nu ar trebui sa ma gandesc la iubire si astea dar s-a intamplat. Nu suntem colegi, nici macar vecini, ne vedem doar la meditatii. As vrea sa ii spun ca il plac, dar nu stiu ce consecinte poate cauza laughing. Acelasi lucru, doar ca mult mai grav si cu semne din partea mea mi s-a intamplat acum un an, dar am renuntat, nu poti face nimic cat esti asa mic. Nu stiu ce sa fac. poate un sfat m-ar ajuta.winking

Răspuns Câştigător
| FABULOSUL6000 a răspuns:

Ehh,nu te opreste nimeni sa te indragostesti si sa te bucuri de fluturasi.Desigur,sa nu te puna necuratul sa faci altceva. laughing

Daca si el te place nu vad nimic rau in a merge la un suculet, o prajiturica, doar de aia se numeste dragoste, sa o imparti si cu altii, nu de una singura.

1 răspuns:
| Doarunaltutilizator a răspuns:

Sigur de place altfel n-ar fi facut acele gesturi, cine te obliga sa nu fii cu el.
Ai timp pentru o relatie iesiri in oras si astea doar esti tanara.