| papatukjatlekjulk a întrebat:

Stiu ca toata lumea are un complex fizic, sau psihic...macar unul... unii arata acest luvru, altii nu... ce puteti spune despre voi? Sunteti niste persoane increzatoare in fortele proprii?

Răspuns Câştigător
| Artemiss a răspuns:

Da sunt o persoana increzatoare in propriile-mi forte...am trecut prin destule(nu chiar foarte grave) si stiu ca voi reusi in viata fiindca asta vreau, si-s o incapatanata, nu ma las pana nu obtin ce vreau...si da am si complexe normal, ca doar sunt om insa cine ma place ma place asa cum sunt deoarece perfectiunea nu exista...si pana la urma eu trebuie sa ma plac intai si-ntai...fiindca fara increderea in propria-ti persoana nu ajungi nicaieri.
Ce sa spun, fizic nu as vrea nimic sa schimb... poate as vrea haine ca nu prea am avut ce mi-am doritlaughingdar haina nu-l face pe om...si psihic...nu stiu, as vrea sa fiu mai calculata si mai hotarata...atat imi vine pe moment... oricum am o lista mare cu defectele mele dar eu una ma accept asa cum sunt. TU?

11 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, trebuie sa fim increzatoare in fortele proprii ca sa putem reusi in viata...nu prea aveam incredere in mine inainte si am avut mult de pierdut, dar cu timpul mi -am dat seama ca pot mai mult decat credeam si am inceput sa las complexele deoparte sa fiu mai increzatoare in mine si sa stiu sa ma descurc...

| ViVi a răspuns:

In mine nu oh go on si stii de ce laughing pentru ca m-au descurajat alti adica de unii oameni au avut comentarii despre mine si mau jignit cand aveam vreo 12 ani :si nu mai am incredere in mine oricum poveste lunga happy

| ViVi a răspuns:

Chiar daca acum am 14 ani laughing am avut o poveste tongue care acum nu mai sunt cum eram tongue

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Da sunt increzatoare in propriile-mi forte am trecut prin multe foarte multe am avut parte de probleme de jignirii am pus la suflet si rau am facut, complexe am ca toata lumea cine nu are... dar asta e le mai faci si tu sa dispara si pana la urma cine te place te place asa cum esti ...conteaza si fizicul dar mai mult conteaza continutul nu ambalajul
In viata trecem prin multe dar trebuie sa mergem mai departe trebuie sa avem optinism caci daca nu este mai mult rau ne facem

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Ps: fiecare persoana are probleme dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne lasam doboratii de ele ci sa trecem peste ele ...astazi e bine maine e rau
Asta e viata noi putem face viata sa fie mai frumoasa infruntand problemele mergand mai departe

o seara frumoasa

| papatukjatlekjulk explică:

Si eu am o poveste lunga...tocmai de asta am intrebat...winking

| yanny`s a răspuns:

Trebuie sa ai mereu incredere in tine, altfel ce rost ar mai avea? stiu ca uneori avem tendinta sa renuntam, sa ne impiedicam, dar panal a urma viata are multe obstacole si de ce sa dam peste ele in loc sa le sarim, macar atunci cand putem?

| Ingerasull99 a răspuns:

Sunt increzator in fortele mele proprii si in destin, desi mi-am vazut moartea cu ochi, daca pot spune asa.

| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

Este foarte greu sa iti postra increderea intine in unele momente... Un singur lucru... o fraza te poate aduce cu moralul la pamant...Nu iti tine in tine problemele... spune-le!
De asta suntem aici...de asta formam TPU.ro

| ButterFly_8644 a răspuns:

Nu prea am.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt deloc increztor in fortele mele proprii, si cum as putea sa schimb acest lucru.