| iricool1996 a întrebat:

Stiu ca Twilight este deja cam invechit, dar in onoarea aparitiei partii a 4-a vreau sa fac un sondaj.Pe cine preferati:Edward sau Jacob. Cel mai inteligent sau amuzant raspuns primeste funda, iar toata lumea care raspunde primeste vot!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Edward pentru ca e misterios, romantic si e atat de albrolling on the floor [nu o lua personal, dar ador tenul alb ca lapticul ]laughing
Imi mai place pentru ca arata bine[sa fim sinceri happy ] si incearca sa o protejeze pe Bella [nu a vrut sa o transforme in vampir, pentru asi traia viata, cu toate ca o vroia pe vecie ]
App, ai vazut Zori de zi?happy

5 răspunsuri:
| dey11 a răspuns:

Edward. Imi place povestea dintre el si Bella si cate face pentru ea, cum o apara si protejeaza happy

| xXMaximAlcoolxX a răspuns:

Edward normalstraight face.
Jacob mi se pare asa nesimtit rolling on the floor da nu stiu dc thinking
In fine EDWARD.
Asta e tot b-).
Plăcerea e de partea ta smug.

| Amy a răspuns:

Buna! Imi plac amandoi dar as prefera pe Jacob :X

| beautifulkiss a răspuns:

Buna Edward dupa parerea mea.Mi se pare mai romantic asa, mai misterios si mai frumos.Imi place ca are vointa(spun asta pentru ca se poate abtine de la ai bea sangele bellei).
Numai bine.

| MACookie02 a răspuns:

Eu prefer tabara Edward pentru ca e mai romantic si o protejeaza pe Bella si nu-l prefer pe Jacob ca uneori e nesimtit, chiar gelos thinking Oricum fara unul din ei povestea nu ar mai avea farmec big grin