| Happiness_8100 a întrebat:

Stiu de mult timp despre acest unguent, Mibazon, ca fiind un adevarat miracol pentru cosuri.Il am de mult in sertar, din toamna, dar nu l-am folosit, nici nu stiu din ce motiv. Mi-am luat tinctura de propolis ieri, si m-am hotarat sa incep tratamentul pe care toata lumea il recomanda cu caldura si in slavi, cu tinctura de propolis si Mibazon.Ieri,fata mea era destul de calma, chiar am fost uimita dimineata(ma dadusem cu zynerit, ca de obicei). Zyneritul este bun, dar fata mea a devenit deja imuna la el, chiar daca fac pauze.Am zis ca mibazonul nu are ce rau sa imi faca, daca toti il iubesc asa mult.Seara,m-am spalat pe fata(Garnier Pure 3in1), mi-am dat cu tinctura, dupa mibazon, si apoi hai la nani. M-a usturat fata mult timp, vreo 2 ore, chiar imi era greu sa adorm, dar credeam ca isi face efectul, deci am trecut cu vederea. Dimineata, m-am chinuit mult timp sa dau unguentul jos de pe fata, inca mai am portiuni galbene.Problema este ca m-am iritat foarte tare.Toate cosurile s-au inrosit, si ma ustura in unele zone.As dori sa ii intreb pe cei care au utilizat/utilizeaza acest tratament, chiar functioneaza? Bineinteles ca nu pot exista rezultate dupa prima zi, dar efectul primei nopti nu a fost cel dorit cu siguranta, dar nu prea mai am alta alternativa, am incercat orice se poate, si va dati seama cat de mare e dorinta mea in rezolvarea problemei tenului, daca am ajuns sa folosesc unguente pentru animalelaughing. Ce as putea sa fac? am nevoie de ajutor :-s Multumesc:*

2 răspunsuri:
| DMuffin a răspuns:

Eu una stiu ca functioneaza dar poate ar trebui sa incerci alt produs dupa ce ti s-a intamplat (ai putea fi alergica sau produsul expirat) asa ca ai grija de tine. Sper ca te-am ajutathappy

| NoGames a răspuns:

Functioneaza, dar doar cu Mibazon, insa dureaza FOARTE mult sa isi faca efectul. Eu mi-am dat iepurele fiindca avea niste bubite si si-a revenit abia dupa o luna+. Mai bine mai incearca pe la farmaci (pentru oamenibig grin)