Salut in primul rand nu stiu ce varsta ai Poate fi si varsta de vina unii adolescenti si nu numai chiar si pers mai,, mari se pot manifesta altfel fiecare s-a nascut cu o personalitate care uneori o poate schimba alteori din pacate ramane cu ea! Daca vrei sa scapi de obiceiul asta iti poti zice decat ca nu e bine ceea ce faci gandeste-te ca roata e rotunda ai posibbilitatea sa iti pierzi multi prieteni,, chiar uneori se aunge ca pers din jur sa te ocoleasca, pentru ca niciodata nu se stie cum il poate pe cineva faptul ca ti-a incredintat incredere si tu i-ai folosit-o! S-au se poate sa afli intamplator si apoi sa duci povestea mai departe iti poti face multi dusmani! Un sfat! Nu merita nu ai nimic de castigat sa te bagi in viata nimanui povestindul sa iti vezi de cararea ta de viata ta tie sa iti fie bine si sa eviti atat cat poti povestiile ca lumea e rea! Barfele nu te ajuta la nimic,, cand mai simti nevoia s-au un impuls asa cum tu l-ai numit sa spui cuiva despre cineva sa te gandesti ca Prin asta pierzi prieteni iti fa-ti dusmani, pacate, si nu o reputatie tocmai buna! Trebuie sa lasi in viata o urma de o pers cu mult respect, bun simt si un suflet de aur! sper ca ai inteles mesajul meu! TE pup si baffta
Se spune ca intr-un sat era o femeie clevetitoare, barfitoare, rea. Un om intelept a mers la ea si i-a spus: rupe penele de la mai multe gaini, pune-le intr-un sac si apoi mergi in tot satul si arunca-le pe strazi. Dupa ce femeia a facut toate astea, s-a intors la intelept, care i-a spus: acum mergi si aduna-le pe toate.
Barfa se aseamana cu ilustratia de mai sus, oricat de mult am incerca sa ne retragem vorbele, ele tot vor ramane, fie in sufletele altora, fie ca si actiuni nefavorabile... nu e imposibil sa nu fii atras intr-o asemenea discutie cu x si y despre z, putem combate barfa prin a spune lucruri frumoase si favorabile despre ceilalti
mult succes!
ksm1485 întreabă: