| WithinYourSkin a întrebat:

Stiu,probabil nu voi gasi raspunsuri si probabil ca ma voi descurca singura, dar. as vrea sa stiu modalitati usoare de a muri. Vreau doar raspunsuri cu modalitati..serioase si fara cale de intoarcere. Nu vreau sa incercati sa imi schimbati opinia,obisnuiam sa fiu foarte optimista, dar pur si simplu am motivele mele.

Se poate?

Multumesc.

4 răspunsuri:
| xelAlex a răspuns:

Uite : http://simpluinculori.wordpress.com/......e-sigure/, dar nu e nevoie sa faci asta...viata merge inainte. Daca tu chiar suferi, poti doar sa te tai, o sa te simti mai bine...

| Mayar a răspuns:

Sa iei un pumn de somnifere

| Hevnoraak a răspuns:

Da se poate.
Caută o cale ferată pe care să circule un tren rapid sau accelerat, te postezi pe mijloc atunci când e aproape.
Când 270 de tone de oțel cu un plug de zăpadă ce se deplasează la 100 km/h te pulverizează și nu simți nimic faza e că te cam face carne tocată și pe căldura asta e destul de greu de curățat de pe fața locomotivei.

Sau te îneci,intrii în apă și tragi în piept, e greu la început dar leșini și mori.

Apropo felicitări sunt oameni care și-ar da viața să aibă una ca a ta, oameni handicapați orbi, invalizi, sau nefericiți.
universul ți-a dat o șansă și acum o să fugi de responsabilitate ca un câine cu coada între picioare.

Dacă nu ești într-un caz de boală terminală sau într-un loc în care te-ai chinui să mori atunci nu merită.

Dar treaba ta.

P.S.Sau te arunci de la etaj dar pune o folie de nailon pe beton dar să fie lată și încearcă să aterizezi pe ea.
Ca să nu aibă mult de curățat după tine.