| Antrax a întrebat:

Stiu un baiat de 16 ani la care ii place Hannah Montanah credeti ca e frumos sa rad de el? Acuma serios cum as putea sa fac misto de el ce replici stiti ca eum-am epuizat de replici o saptamana la randlaughingPlz help

Răspuns Câştigător
| AndreeA_4571 a răspuns:

Ii poti spune...vai ce parfum frumos Hannah am vazut.sau incepi sa ii canti best of both world, vezi tu ce mai improvizezi pe acolo, ooo si app sa nu razi prea mult ca rasul ingrasa(glumeam, daca e amuzant trebuie' sa razi, nu?)
love struck

12 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Tare astarolling on the floor.
Ma...baietilor de 16 ani de obicei le place cum arata "Hannah Montana"...nu de persoanjul ala din filmhee hee, dar ma rog, poate el e mai ciudatlaughing.
Totusi...nu e frumos.Descurajezi baiatu`laughing.

| Catalion a răspuns:

Dar cu ce te deranjeaza pe tine ca ii place de Hanah Montana? Esti nervoasa ca nu te place pe tine si de aceea?

| Paris a răspuns:

Spune-i ca te face sa ai dubii in ceea ce priveste masculinitatea lui. Cum dracu sa se uite la hannah montana? Morrrr laughing)

| Antrax explică:

@Player tare nu ma deranjeaza turb din cauza asta sa fim seriosi nu imi pasa dar totusi hannah montanah baiat 16 ani hellloo

| Grimalkin a răspuns:

Fiecare cu preferintele lui. Stiu persoane peste 16 ani care se uita la Tom si Jerry straight face. Si nu mai rad de ei.

| Antrax explică:

Grimalkin tom si jerry e fain se uita si aia de 20 de ai la ala dar noi vb de hannah montanah

| broscutsaaa a răspuns:

Hannah Montana.
Toti baietii de la mine din clasa zic "Mama ce buna s`a facut"
In rest. doar ca e frumoasa si atat.
Poate ii place de ea ca fata.
Sa fim seriosi, frumoasa e, bine arata, canta super.
Pt un baiat e destul laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zi-i putin de mama sa, adica intreaba-l ce ar prefera, sa o faca cu mama sa, sau cu hannah? sau mai simplu, spune-i sa te pupe in fund

| Kiduuuu1445 a răspuns:

Hey nu-i frumos sad. Nu prea e bine sa razi de el. Dc esti rautacioasa? happy

| Antrax explică:

@uncopilash eee nu-s rautacioasa adica numa atata la mine nu e rautatelaughing

| Alessyaaa a răspuns:

Sincer, si mie imi place de el, dar daca vrei sa-l descurajezi zii:''de ce seamana cu bunica-ta?''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti place ramai cu el, daca nu da-i papucii cu blandete