| SweetSacrifice a întrebat:

Stres,sters,stres.Rezultatele la evaluarea nationala.La romana imi imaginez cat am luat si stiu ca nu e mult, din aceasta cauza am un stres imens la matematica. Stiu ca am gresit decat problema cu sinusul...Dar oare am gresit si demostratile atat de mult sa ajung sub nota 9? Oh nuuu, cum sa fac sa uit de chestia asta.Nu vreau sa ma mai gandesc! Funda.

6 răspunsuri:
| ElHombre2000 a răspuns:

Nu ai de ce sa fi stresata.Sunt doar niste examene.Mie de exemplu imi e destul de frica la mate, a roaman sunt mai mult ca sigur ca iau peste 9, iar la mate sper peste8:50.Oricum eu zic sa te relaxeziwinking

| crina_1119 a răspuns:

Incearca sa faci altceva. Sau pur si simplu gandeste-te ca totul va fi OK si ca totusi 9 la mate e FOARTE Buna nota. Cat la romana imi inchipui ca daca la mate iei undeva de nota 9 dapai la romana tot undeva pe acolo. Nu iti fa griji. Succes! Funda puppy dog eyes?

| GenesisXD a răspuns:

Nu-ti fa griji, stii, de multe ori testele acestea nationale nu reflecta nici 90% din cunostintele tale. Si eu am trecut prin aceasta etapa, la inceput eram stresata, chiar daca stiam ca am o medie mare pe care ma pot baza. La urma urmei, e important sa ajungi la liceul pe care ti-l doresti. E vara, incearca sa petreci cu prietenii, cu unii colegi cu care, poate nu vei avea sansa sa stai asa de mult pe parcursul liceului din cauza orelor, poate a distantei dintre voi etc. Deci...have fun:]

| LOVEaSMILE a răspuns:

Stai calma si nu uita ca media de la examene se aduna cu media generala pe clasele 5-8.Deci asta iti va ridica putin nota.Si daca iti faci griji ca nu intri la liceul la care vrei gandeste-te ca cu atat cu cat au fost mai grele subiectele cu atat mai multi au luat note mai mici.Deci chiar daca ar fi sa iei note mai mici nu vei fi singura. Funda?

| alexxxu a răspuns (pentru LOVEaSMILE):

Wtu in loc sa o incurajezi mai mult o stresezistraight face

| LOVEaSMILE a răspuns (pentru alexxxu):

Nu o stresez draga ii spun adevarul.are rost sa o mint si dupa aceea sa se trezeasca cu nota mica?