| Insurgent a întrebat:

Strify solistul din cinema bizarre e gay?hee hee...am vazut pe net o poza ca el sh kiro parca cand se sarutau, deci e candva gay din cinema bizarre...sh ce chestii stiti despre trupa?big grin (mai interesante )funda:X

2 răspunsuri:
| Shift a răspuns:

De fapt, membrii trupei se saruta in concerte intre ei. Desi Strify se saruta cu membrii trupei http://www.youtube.com/watch?v=B1NjgioSGsg, el a fost fotografiat facand acelasi lucru si cu prietena lui/fosta lui prietena. Parerea mea este ca e bisexual, dar chiar nu stiu daca e adevarat ceea ce zic. Poate spun vreo prostie. :-S
Despre trupa?
Stiu ca este foarte mult comparata cu Tokio Hotel. De fapt, era ...trupa Cinema Bizarre s-a despartit in ianuarie, membrii formației simțind nevoia de " a face o schimbare ". Acum Yu si Romeo si-au facut o noua trupa numita Rouge Morgue. Strify isi face cariera solo si are idei grozave, Shin vrea si el cariera solo, iar iar Kiro e cu iubita lui.
Stiu si ca Shin are o noua frizura si s-a si vopsit saten, iar Strify doar o noua frizura [cu care, sincer, nu ii sta prea bine :D ].
Ei bine, cam atat nou. :D

| Shift a răspuns:

Am uitat ceva important. Intr-un interviu, Strify a zis ca jucaria lui preferata este Kiro. thinking [cel putin, asa stiu eu ] Asta imi spune multe. big grin