| Aliiiee a întrebat:

Sts`uri legate de tigarii =p~ droguri >: stiti voi >:
fundita love struck

Răspuns Câştigător
| anaMARIA a răspuns:

•Dupa primul` Fum viata Nu mai pare Dura.E doar o Parere Deci mai Trag o tuRa.Cei de langa mine incep sa viseze day dreaming smug:X •

• Pe Noi iarba nu Ne inseala niciOdata. Nu stiai ca verdele`i Culoarea noastra Preferata? :X •

• Iar ma dau de gol Ochii mei si zbor Catre alt decor M-ascund dupa nor, N-am cum sa cobor.Sunt mult prea usor Si plutesc din nou In lumea Viselorr :X:X •

• Fumu` asta Verde Imi arata Calea spre Cer! smug

• Imi placee verdele Bagat in tigari La capat umedee! smug

• Nu sunt in pas cu moda Vreau doar sa perfectionez metoda Prin care sa plutesti cat mai sus, dus Dupa o perdea de fum ascuns. •

• Nu trebuie sa stai, Ai tras un fum si-o dai Mai departe. Incet in cap ma pun, Imi fac plamanu` scrum Cand trag in piept inca`un fum! •

• Nu dau parfumu` de Marijuana pe Pacco Rabbane sau Dolce&Gabbana •

•Sunt Rambo, Ninja, Terminator 7 la un loc,Cand imi pun tigara-n gura si-i dau foc. •

• Asta`ti Spun Ia un Fum! smug

•M-am saturat sa fiu catalogat drept criminal Pentru ca am fumat un joint mi s-a facut dosar penal.•

•Marijuana e de la God si este foarte natural Asa ca de ce n-ar fi si la noi legal? •

• Legalizati Si nu mai criticati, Iar daca nu cunoasteti,va rog frumos Fumati! •

• De ce nu legalizati si preluati controlu`? Faceti un raion cu iarba cum faceti cu tigarile si cu alcoolu`! •

• E mult fum unde sunt eu acum E multa ceata si nu e tutun E acelasi lucru interzis da` bun Daca ar fi legal ar fi banal ceea ce spun happy

• Ca sunt cu ai mei acum, Sunt langa mine oricum Si tragem fum dupa fum, fum dupa fum! •

•Toate le las in urma c-am zis Ca fumul te face mult mai deschis! •

•Este fumu` care prin noi se transforma`n cantece! •

• Si dupa ce fumu` dispare Apare zambetu` pe buze happy Domnu` politist e trist ca n-are de ce sa ne-acuze sad Ca iar nu ne-a prins decat zambind happy ne-a prins doar pe strazi plutind happySe da peste cap Sa ne prinda in fapt Da`l vad de ciuda murind laughing *** •

•Si uite asa trec zilele si noptile Cu verdele asta in plamani ce ne deschide portile•

1 răspuns:
| Liviu a răspuns:

Copiii nu calcati iarba
Fumati-o
Scurt si la subiect
primul fum e tot ce conteaza
Restu vine de la sine Remember that!

Întrebări similare