Nu m'as comporta urat cu ea, deoarece este ceva normal si toti avem cosuri.Nu este ceva de care sa razi...si daca cineva rade se crede o persoana fara defecte, fara cosuri.mai bine zis o persoana perfecta, dar nu e asa...Toata lumea are o perioada in care are cosuri mai multe sau mai putine si nu vad ce este asa de ras.
Si la mine in clasaa exista asemenea persoane si mi se pare un lucru foarte normal sa ii tratezi la fel ca si pe ceilalti , in plus si ei cred ca ar aprecia sa vada ca toti ceilalti fac diferente si unii nu fac indiferent de infatisare
Buna! am o colega cu cosuri si este o fata super de treaba. suntem foarte bune prietene imi da multe sfaturi si ma ajuta.Eu nu consider ca daca are cosuri trebuie sa ma comport urat cu ea in primul rand poti scapa de cosuri si in plus este varsta de asa natura incat sa ave cosuri.NU ma voi comporta urat niciodata cu o persoana cu cosuri.
Aproape toti adolescenti au cosuri.De ce sa te porti urat cu ei, si eu am cosuri dar nu se comporta colegi mei urat din clasa ca am cosuri.Nu prea iti inteleg intrebarea.De ce daca ai cosuri sa se comporte urat lumea cu tine.Eu spun doar celor care le plac sa rada si se cred mai buni ca ceilanti.Si daca nu as avea si eu cosuri tot asta era raspunsu meu
1. M'as purta frumos cu ea/el, deoarece nu este vina ei ca are coșuri, nici nu e molipsitor.
2. M'as purta urat cu ea/el în caz ca este inganfat/a sau rău/rea.
Am trecut de mult timp de varsta superficialitatii.Fiecare om este bun pana la proba contrara
Penaaaa1 întreabă: