| cotincotin a întrebat:

Sufar de acnee, am fost la dermato de 2 ori si acneea imi trecea apoi reaparea.Nustiu ce sa mai fac.Ce imi recomandati? funda:d

5 răspunsuri:
| plasticsmile a răspuns:

Mergi la un dermatolog mai bun.happydaca nu ti a spus ala la care ai fost cum crezi ca te putem ajuta noi?

| cotincotin explică (pentru plasticsmile):

Vroiam doar niste recomandari...

| plasticsmile a răspuns:

Mergi la alt doctor, intereseaza te sa mergi la un dermatolog bun si daca acolo iti da alt tratament inseamna ca o sti ala ceva daca e la fel ar fi oke sa mergi la Bucuresti happy

| AnnePanda a răspuns:

Mergi din nou la dermatolog, daca nu reuseste si iar apare iti recomand un daily cleaner de la Avon, il folosesti de 2 ori + pe zi, daca se poate si mai mult, cu cat mai mult cu atat mai bine. Se numeste Clearskin blackhead clearing si pentru mine a mers. Nu mai tin minte cu cat l-am luat dar nu e asa de scump, oricum merita! :* Bafta. :3

| Anonim0096 a răspuns:

Intre varstele de 14-20 de ani chiar daca ai folosit un tratament corespunzator, care a facut ca acneea sa iti dispara aceasta de foarte multe ori reapare nu este de vina dermatologul, poate sa apara si dupa varsta de 20 de ani, recomandat este sa iei si pastile(recomandate bineinteles)eu am folosit unidoxul solutab pentru a distruge acneea din interior nu doar exteriorul.