| BiancaByaBianca a întrebat:

Sufar enorm, prietena mea cea mai buna e suparata pe mine ( dintr-o prostie ) a fost singura mea prietena, acum nu mai vrea sa vorbeasca cu mine, mi-am bagat peste tot cv-uri...nu ma angazeaja nimeni ( am liceu, urata, proasta nu sunt )plang intruna, simt ca viata mea nu mai are rost...nu mai stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| Mwhahahaa a răspuns:

Prietena ta cea mai buna, daca intr-adevar e asa buna si daca te iubeste, te va ierta pentru acea prostie(ca doar nu-i cine stie ce sa fie suparata pe vecie). Stai linista, va veti impaca. Iar in legatura cu cv-ul, ai rabdare. daca urata nu esti, proasta nicidecum, n-ar trbebui sa-ti faci atatea griji.Va sosi si momentul potrivit. Din aceste 2 cauze simti ca viata ta nu mai are rost? Nu sta moracanoasa, viiiiiata merge inainte orice ar fi. Momentan ai asa o stare gen de melancolie, dar iti va trece. Nu te mai gandi numai la lucrurile rele, gandeste-te si la cele bune.Alea bune.din cauza carora viata are rost.happy Te pupic:*

1 răspuns:
| Biancaseba a răspuns:

Viata e frumoasa, asteapta si clipa urmatoare inainte de a trage concluzii! Capul sus! Viata iti va zambi atunci cand nu te astepti!