Hello.
O sa incerc sa iau lucrurile pe rand.
★In primul rand este aproape imposibil sa-ti vada aceasta intrebare.
★Nu ai mai fost cu acea fata 3 ani. Frate, sincer, intai si intai vorbeste cu ea calumea caci in 3 ani se schimba multe lucruri. Eu am avut prieteni pe care peste 3 ani nici nu ii mai suportam, atat de rau se schimbasera.
★Te gandesti la ea pentru ca nu ai fost niciodata in stare sa treci mai departe.
Gandeste-te! Esti gelos dar de ce?
Fata nu mai este cu tine.
Frate, nu te supara dar in urma cu 3 ani tu erai in friendzone din ce spui pe aici...
Daca mai tii la ea atunci du-te si spune-i. Nu are rost sa stai pe TPU caci nu are cum sa-ti vada acest mesaj.
Apropo, esti extrem de posesiv.
Succes!
Frate nu stiu eu am incercat sa gasesc o modalitate sa ma descarc si eu zic ca am gasit un site bun altfel nu o faceam eu am stat putin si m-am gandit si vreau sa ii arat asta si sa mai fac un video sa-i daruiesc un lantic sau ceva si dupa fiecare isi vede de viata nu mai vreau sa o fac sa sufere sau sa patesc eu asta. ce parere ai?
Eu cred ca e okay... Ai idei destul de bune si se vede ca tii la ea.
Succes man!
Wow,ce emotionant. Orice fumezi acolo, inceteaza, iti face rau. Dupa primele 5 randuri din textul asta am tras si concluziile.
1.Sa nu ii zici nimic, dar chiar nimic in scris. Poate ca e betiva, dar nu cred ca e si proasta.
2.Scurteaza basmul, aberezi.
3.Iti dai seama ce de p*l@ a luat printesa ta in 3 ani daca a ajuns asa distrusa? Au trecut mai multi barbati prin ea decat tiruri prin vama
Aa, da, era sa uit.Zic sa te documentezi legat de bts-uri, in caz ca va impacati.La bautura nu se stie cu cine umbla.
Frate nu pot sa zic ca bea mereu bea doar la ocazii speciale asta fac si eu dar pur si simplu ea nu era asa si cred ca eu sunt inca indrogostit de ea care era atunci, oricum stiu ca a luat multa p@la dar asta e nu inseamna ca nu mai poate fi ceva intrea ea si altcineva nu?
Aaa,ba da, poate sa fie ca doar e om si are sentimente.Problema se pune altfel aici.Calul invatat la morcovi se dezvata greu, daca intelegi ce zic.Nu cumva sa te trezesti dupa aia ca nu e decat frumusetea de ea. Oricum, treaba ta, tu vei trage atat beneficiile cat si problemele din toate astea.
Si atunci ce sa fac?
Sa faci ce simti si sa inveti din greseli.Ce sfaturi crezi tu ca pot eu sa iti dau fara sa o cunosc? Trebuie sa apreciezi singur daca e buna sau nu. Daca o vreo doar pentru o noapte de sex, e ok si asa, pui un prezervativ, doua, noua si gata.Dar pe termen lung trebuie sa fie o femeie de incredere.
Diorrus întreabă: