| catalin150 a întrebat:

Sufar o despartire dupa o relatie de un an jumate am gresit pentru ca am vb cu o fosta iubita care ia sp unei pretene ca am vb dar si eu i-am sp iubitei mele ca am vb si a aflat ca i-am sp ca mi-a fost dor de ea dar dupa atata vreme ce sa sp si eu si neam desaprtit pentru ca a sp ca ea nu mai suporta acesta umilinta dar eu o iubesc pe Adina si cu Diana sunt doar amic atata tot dar e alegerea ei eu i-am lasat pentru fb tot ce simt sincer i-am dat msj nu mi-a raspuns am sunat-o nu mi-a raspuns nu mai stiu ce sa cred o iubesc si ea ma iubeste stiu sigur dar pentru orgoliu si mandrie nu ne vom mai impaca si voi suferi amandoi

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Problema grea de descifrat si de citit. E bine ca va iubiti.

| Issabela26 a răspuns:

Buna!
eu zic sa atepti 1 zi sau ceva de genu sa se mai linisteasca apele si atunci poti vb cu ea si sa ii explici ca tu chiar o iubesti si ca iti doresti sa fii cu ea, cred ca cel mai bine ar fi sa ii zici i n fata ce simti nu pe fb. explica-i ca nu vrei sa terminatii o rel de 1 an jumate pentru niste prostii si incearca sa termini cu amica aceea(fosta iubita-daca am intels bine)incearca cumva sa te intalnesti cu ea si sa ii spui ce simtii si poate ii iei o floare ceva nah stii u happy succes