Mai fata nu conteaza ce a fost. bucura te de ce ai. atata timp cat nu ai gasit nicio dovada ca te inseala sau ceva...pff...unde e placerea jocului daca nu risti un pic?
Un sfat? La prima statie debarca-l, fara sa te uiti daca a cazut in picioare sau nu...nu-l crede ca s-a cumintit pentru tine, baietasii astia gagicari, au niste smecherii in cap si au impresia ca nimeni nu-i ca ei... da, da...nu toti sunt asa de nestatornici ca ei...lasa suferinta la o parte, incepi scoala/felicitari ca ai invatat in vara, acesta este lucrul cel mai bun pentru tine acum, nu un terchea-berchea, ce vrea sa-si umple agenda cu cat mai multe cuceriri/, fa-ti un cerc nou de prieteni si iti vei gasi si alt prieten care sa te merite, asa cum esti tu...esti tanara, esti frumoasa, ai viata inainte, nu te impedica de-un neica-nimeni, de un apendice ce trebuie neaparat extirpat, pentru ca intr-o zi tot iti va face rau...mai gandeste-te putin, oare il iubesti sau iti place sa te afisezi cu el pentru ca rupe gura targului?
Si tu l-ai crezut cand ti-a spus ca s-a cumintit? Trebuie sa fii naiva rau... Eu nu stiu ce sa zic, nu stiu ce relatie aveti, ce varste... Dar mie nu mi se pare ok deloc ce e intre voi.
Sa accepti ca persoanele care apar in viata ta nu iti apartin. Sunt pasageri, stau de buna voie si nesiliti de nimeni, de placere, atata timp cat simt asta. Daca incerci sa il legi, poti sa ii si spui "pa", fiindca atunci cand atentezi la libertatea (psihologica, nu ma refer ca il legi de pat-asta s-ar putea sa ii placa) cuiva, intra in garda. Si fii sigura ca nicio persoana echilibrata nu ar alege sa stea legata intr-o relatie lipsita de incredere. Daca te inseala, oricum vei suferi si vei fi dezamagita. De ce sa suferi acum, doar pentru ce e in capsorul tau? Bucura-te de prezenta lui in viata ta, daca te simti bine alaturi de el. Omul asta nu iti datoreaza absolut nimic. Ia ca pe un cadou faptul ca il ai alaturi si respecta-i sentimentele daca va vrea sa plece. Atata timp cat te respecta, se poarta frumos cu tine, te iubeste, continua relatia si bucura-te de ea. Daca se schimba comportamentul sau sentimentele (tale sau ale lui), incheie relatia. Mi se pare cel putin autosabotare sa te desparti pe el pentru ca ITI IMAGINEZI ca in orele in care nu iti e alaturi, e cu altcineva. Nu cumva creezi singura scenariile astea fiindca ti se pare ca nu meriti sa fie alaturi de tine? Si ca, mai mult ca sigur, prefera pe altcineva? Respira adanc si lasa-i aer. Spatiul intr-o relatie e un balsam pentru amandoi.
Roaga o prietena de-a ta sa se dea la el.... daca el accepta avansurile...nu-i pentru tine...lasa-l pentru alta ca nu ii pentru tine. daca nu accepta avansurile atuncea chiar s-a schimbat.
mult succes si multa bafta:*:*
Fii geloasa dar discret, adica daca vrei sa-l verifici, fa-o astfel incat sa nu se prinda, in rest fii mai indiferenta, fa-l gelos
Gelozia nu e buna deloc.Si daca stam bine sa ne gandim tu esti geloasa doar pentru ca el ti-a povestit ca si-a inselat toate fostele iubite (asta probabil ca sa se dea mare in fata ta ca el e smecher). Orice poate sa insele fara sa fie prins daca il duce bibilica.Eu zic sa ii acorzi incredere mai multa, nu moare nimeni daca nu va vedeti o zi, faptul ca va vedeti in fiecare zi o sa va afecteze pe viitor.Ai incredere in el pana dovedeste ca nu merita.Atunci pui punct si gata.
Chiar crezi ca s a cumintit pentru tine?
nu i mai arata atata gelozie incearca sa te controlezi chiar nu ai mandrie?