In niciun caz sa nu'i iei o icoana.In primul rand nu este un cadou adecvat si daca nu-l cunosti bine n'ai de unde stii ca'i plac chestiile astea. Daca e calm nu inseamna ca i'ar placea sa primesca cadou o icoana. Cumpara'i un fular, o caciula, o bricheta daca fumeaza, un tricou inscriptionat cu ceva amuzant... ceva de bun gust si care sa'i aduca zambetul pe buze
Ai putea sa ii cumperi un fular, o caciula de mos... ceva semnificativ.de craciun, ceva amuzant, la King art sunt chestii pe care ai putea sa le faci cadou sau in Basic.:* succes la cumparaturi
Nu, nu e bine icoana! Din cate stiu eu la astfel de cadouri nu trebuie sa cheltuiti foarte mult, aveti o suma fixa cred ca cel mai bine e sa-i iei ceva simbolic la care sa se uite si sa-si aduca aminte de tine.
Esarfa barbateasca, un ceas, o bricheta, o scrumiera haioasa, o cana frumoasa si deosebita. Camasutza. etc. Nu i lua ceva de plus ca e oleaca penibil, nu stiu ce varsta aveti, dar totusi... are pretentii baiatul!
Nu stiu daca ar merge o icoana...mai degraba o rama cu poza clasei, dar icoana nu prea merge.
Eu cred ca e ok sa-i dai o icoana daca ti se pare ca i se potriveste. Cadourile cele mai potrivite sunt cele pe care le faci atunci cand stii/crezi ca i se potrivesc celui caruia i le daruiesti. Inseamna ca te-ai gandit la el si i-ai oferit atentie atunci cand ai ales cadoul. Daca tu te simti bine sa ii oferi icoana si crezi ca si lui ii va place e ok. Uite aici vazusem unele frumoase: https://www.classgifts.ro/icoane.html
Cu cat cadoul e mai comun si mai impersonal, cu atat pare ca l-ai luat doar ca sa scapi de obligatie (parerea mea).
Eu zic sa-i dai o carte cu un titlu mai haios te semnezi si pui si o fundita si iti spun ca o sa fie ok.Mai ales ca e mai linistit.Si eu am facut cadoul asta tot de craciun unui coleg.
NU icoana. poti sa-i iei ceva semnificativ, pe care sa-l tina minte ca e de la tine; gen un tricou, ceas, sapca (daca poarta) vezi ce stil are, ce il defineste, ce prefera. Sau poti sa-l intrebi ce si-ar dori sa primeasca.
anonim_4396 întreabă: