Buna!
Una din ele a fost atunci cand am sunat la o batrana. si i-am spus "numele" la nimereala[ghici ce l`am nimerit exact pe cel bun], faceam farse gen: ai castigat la bingo metropolis marele premiu. ei bine. femeia aceea chiar astepta un astfel de telefon[deci noua ne-au ramas mutrele masca] si zice femeia aia cand si unde sa vina sa-si revendice premiul[1. 000. 000 lei:O] si ne-am dat intalnire sa mergem in fata unei cladiri[nu mai stiu ce cladire] am mai vorbit noi ce-am mai vorbit cu aceea femeie.[i-am cerut date personale chestii] a inceput sa-si dea seama cine suntem adica unul dintre baieti era nepotul ei si atunci am inchis. dupa 5 min femeia l-a sunat p nepotasu' intrebandu`l ce face... daca da telefoane etc.[noi atunci nu mai puteam de ras] saracu' baiat nu stia ce sa-i mai spune lu' bunicasa.si nu stiu cum.printr-o minune. a scapat
Nu stiu daca este ff amuzanta pentru tine
Pa, pa!:*
Salut!
Mi s-a facut mie o farsa. A sunat cineva si a pus un cd care zicea politia nu miscati venim etc. din farsele lui buzdugan
http://www.google.ro/......tp?/search
Bafta!
Salut! Cred ca atunci cand am sunat o babuta si i-am zis ca is o vecina de-a ei si am pus-o sa-mi faca cafea si de mancare vreo saptamana. Deci aia ma suna inapoi saraca si ma certa ca de ce nu am mers la ea ca i s-a stricat mancarea. Sper sa iti placa! PA:X
Am dat drumu la muzica, si am zis ca suntem de la un radio, si le spuneam ca primesc premiu daca canta ceva, si uni chiar cantau, sau am sunat pe careva vb ca si cum as fi iubita lui, sau tipand, sau cu vreun anunt in ziar la morga, sau ca fac parte din familie si ca i-a murit cineva, sau chesti de genu.
Pai am sunat pe cineva si i-am zis ca sunt amanta lui si ca am aflat ca el mai are un copil, foarte ciudat, povestea era partial adevarata. Sau am sunat pe cineva la o ora tarzie si i-am zis ca sunt de la politie si fiul ei a murit(Era o cunostiinta). Biata femeie, baiatul ei era in nu stiu ce excursie si a crezut ca vorbeam serios.
sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă: