In cea cu criminali, le-as spune ca si eu sunt "criminal". de varza la sporturile extreme. atunci devin una de-a lor si e ok
Admit, am dat un raspuns stupid, dar acum chiar sunt f distrata
In camera cu gaz toxic daca are fereastra...in camera cu lei daca acestia sunt in cusaca, sau in camera cu criminalii cu care ma imprietenesc...nu a precizat nimeni ca in camera 3 nu este fereastra, sau ca leii nu sunt in cusca, sau ca acei criminali sunt prietenosi sau inofensivi, deci rasp meu e valabil
Cred cu lei sigur au murit de acum 5 ani. hahahahahahahaha!
sau daca iti alegi camera gaz toxic iti pui masca protejatoare si deschizi un geam peste cateva saptamana.sau zile va trece.si cu criminali. usor! esti de a lor si zici ca ai fost dus la puscarie.mai evadezi si mai castigini niste bani la buzunar plus chiar o pizza si un suc.
Aleg camera cu criminali... leii aia is ca pestii pirania. intrii si dispari mai repede decat un gand... in camera cu gazul toxic ti se topesc ochii si creierul in 2 minute. cel putin cu criminalii ai destul timp sa-i saluti si sa-i intrebi de viata
Camera plina cu gaz toxic purtand masca de gaze pe figura. Ori camera plina cu criminali inarmati. O poti da la pace cu ei indiferent de situatie.si in camera cu lei ca sunt morti.
Leii sunt morti: concluzie camera e plina de oase.
In camera cu gaz toxic precis ceva nu functioneaza sau nu mai au bani de gaz... deci posibil sa fie ok
Criminali n-am vazut si poate ca asta ar fi o adevarata incercare pentru mine, cat si pentru ei...
Eu sunt o persoana sociabila din fire - dar mi-e greu sa aleg. Poate ca as reusi sa cad la pace cu criminalii. Cu cat sunt mai fiorosi cu atat e mai sigur ca nu-si bat capul cu mine.