Asta e o specialitate pentru clasa a 6 a C din Cluj Stefan Pascu ....Incearca sa pari cat mai interesata de biologie, pune o groaze de intrebari despre boli, incearca sa pari asa de fascinata de biologie, despre explicatii si termeni ect... Tine-o asa cam 15 min dupa ce ati dat florile si tot tacamul dar pentru siguranta eu zic sa iti faci o copiuta cu tot ce nu stii si sa o ascunzi in buzunar, in caz ca dati test o pui sub foaie si la ceva intrebari mai grele te folosesti de ea Bafta
Eu zic sa va mai dati putin pe langa profa si scapati si de data asta. Cel putin, la noi, profesoara de bio nu ne da niciodata test si de 1 martie stii ce a facut? Ne-a dat "cadou" la toti cate un 10 mareee! ..sau...stii ce ati mai putea face? sunt sigura ca profesoara intra pe la si 5-10 in clasa. 10 minute luati numai ca sa ii dati florile, sa va pupe bla bla bla. Cineva de la voi din clasa sa aduca o cutie de bomboane si sa zica ca vrea sa imparta bomboane colegelor...si uite asa mai trec 5 minute. in total 20 de minute. c'est tout que tu dois a faire. ( dau pe franceza
Nu cred ca pot :-s Cand nu invat... ei bine, sunt foarte agitata, trebuie sa vad eu ATUNCI ca nu dam test ca sa ma linistesc.
Vb acum cu un coleg sa aduca bomboane da profa o sa zica ca nu ii zici ca pe tine si mai suni pe cativa colegi si punet-ti ca ati avut febra cel putin in a 5 -a profa noastra rapid hai hui da faceti prezenta spune-i la profa sa faca prezenta si cand unu lipseste bolborasesti t ude ceva coleg care lipseste ok da tot faceti cv spuneti ca s-a lovit unu
ale0409 întreabă: