| SalutTpu a întrebat:

Sunt a 8 a si a venit la scoala un domn cu oferte de albume.
As vrea sa stiu daca merita : 130 lei album cu dedicatie pentru fiecare coleg, pe coperta poza cu mine, lista cu numele elevilor si profesorilor, poza cu diriga, fundale frumos colorate, materialul adica paginile de calitate.
Sau unul la 70 de lei : negru, coperta de piele, poza,, normala " pusa pe o pagina + loc pentru dedicatii (loc mai mic decat primul album)

Care credeti ca merita? Cei mai multi colegi au ales cel la 70 lei... foarte putin cel la 130. Totusi eu zic ca nu faci un album sau termini clasa 8 zilnic big grin
ps: parintii ma las pe mine sa aleg albumul

Răspuns Câştigător
| IrOnHiDe a răspuns:

Mai nu stiu ce sa spun care sa il iei...ia-l pe cel mai fain care iti place tie mult ca oricum aman2 sunt cam scumpe asa ca...eu zic sa iei si sa iti faci tot de vrei si ce trebuie in el ca dupa 40-50 de ani te vei uita inapoi cand erai in generala si colegi si colegele si multe altele care te vor inveseli ma gand pe fiecare dintre noi,si cred ca ti-ar face mare drag sa te uiti prin el la poze si la dedicatii si toate cele,degeaba faci poze de album ca numa alea le vei avea, asa ca eu zic ca e mai fain sa ai un album oricare ar fi, sper ca te-am ajutat
funda?

4 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Eu cred că simbolul este același chiar dacă e de 70 sau de 130 de lei. Să nu te superi, dar ce este mai simplu este mult mai elegant, așa am învățat eu, și crede-mă o rochie neagră este mai de efect dacă știi cum să o porți! Așa și cu albumul tău. Te vei maturiza și cred că vei înțelege de ce sfatul meu ar fi alegi albumul de 70 de lei.

| ZEU93 a răspuns:

Ia care crezi tu ca e mai special, nu e chestie de bani dar sa ai o amintire frumoasa big grin Cand eram a 8 am ales de 70 de lei daca te ajuta, si sincer sunt multumit pana in ziua de azi happy

| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

Eu as zice sa il facki p`ala d 130 d lei, ca sa aveti si voi amintiri pentru ca nu o sa mai prindeti ocazia sa fitsi toti din nou, pentru ca fiecare o sa o ia p un drum diferit.ASa ca fal p`ala d 130

| Claudia852963 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...si eu sunt tot cls 8a.Noi am facut pozele.Si oferta noastra a fost la 70 lei si continea:o poza mare cu fiecare elev(ca foaie de la blocul de desen), 50 de poze mici pentru prieteni, 8 poze pentru diploma, album(ne-a lasat adica cu culoarea sa o aleg noi sa daca aveam noi un model asa ni`l facea), un tablou cu profesorii.Eu cred ca meritawinkingAcum depinde de oferta ta happySi cine ne-a facut pozele a zis ca pa langa toate astea vom mai avea o surpriza.happy