anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt adolescent si prieteni mei ma cred citeodata o fata dar eu ma comport parca normal ce pot sa fac cum sa fiu barbat

4 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Incearca sa nu te mai porti precum o fata...cu siguranta asta ii face pe "prietenii" tai sa iti zica astawinking.

| Antrax a răspuns:

Du-te la sala fa muschi.(Su esti foarte dragut si sunt doar invidiosi)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt sigura ca esti un baiat bine educat, respectuos si dragut iar prietenii tai sunt invidiosi.cred ca ei sunt obisnuiti sa fumeze, sa bea, sa isi bata joc de oameni, de animale, sa injure, etc iar tu nu esti ca ei si din acest motiv ei rad de tine si incearca sa te ambitioneze, vor sa te faca sa fii ca ei. Daca vrei sa iti fie bine pe viitor nu ii asculta, barbatia nu se reflecta in lipsa de respect si de bun simt. tu sa te porti in continuare asa cum te-au inavtat parintii tai, vei avea numai de castigat.

| dragosel a răspuns:

Prietene.iti spun eu cum sa fii barbat! Daca ei te cred fata din cauza ca nu prea te bagi in seama cu fetele.atunci.nu te impacienta! Va veni si vremea ta, dar. daca esti asa de grabit. te poti duce la o fata.singura.fara nicio obligatie morala fata de cineva.( fara prieten ) si te bagi in vorba cu ea. dupa asta. te prezinti! Vorbesti frumos cu ea. ii raspunzi pozitiv la majoritatea intrebarilor.sa nu creada k esti pesimist. iar cand discutia se va termina.fiecare o va lua in directia sa! Data viitoare cand va veti intalni.mai mult ca sigur va accepta sa iasa cu tine la un suc. iar de aici pana la a se indragosti de tine...nu e cale lunga! asa ca multa bafta! Arata-le prietenilor tai cine e seful!