Pai depinde... de ex in prima zi sunt unii foarte rautaciosi care o sa zica fel de fel de lucruri negative la adresa ta ( eu port ochelari) dar tu trebuie sa ii ignori si astfel vazand ca tie nu iti pasa ei nu o sa mai aiba ce sa spuna sa te raneasca, dupa un anumit timp toata lumea se va obisnui cu tine purtand ochelari:p [in cazul in care trebuie sa porti]
Pai depinde...
Eu port ochelari si sunt foarte mandra de ei, ii ador:X
In prima zi in care am venit cu ochelari la scoala, parerile au fost impartite:unii imi ziceau ca arat ca o tocilara, altii ca imi sta foarte bine cu ei.Acum toti s-au obisnuiti cu mine si nu le place cum arat fara ochelari.
Am purtat ochelari si fara sa am nevoie, pentru ca sora mea avea nevoie si am vrut si eu
Acum mi-au crescut si mie dioptriile, trebuie sa-i port.
Oricum n-as iesi din casa fara ochelari, consider ca ma reprezinta.
Acum chiar eu fac glume pe sema ochelarilor mei, iar glumele altora nu ma ranesc, chiar ma amuza
De exemplu, intr-o ora de chimie, un coleg mi-a scris "ochelari la mana a doua"pe un dosar.Am ras de n-am mai putut.
Profesoara mea de chimie are miopie si e foarte atasata de "chiorii ei"(adica cei din clasa care poarta ochelari)
Daca trebuie sa porti ochelari, bun venit in grup.>
In primele doua zile toti isi bateau joc de mine ca aveam ochelari, dar acum toti imi spun ca imi sta bine cu ochelari CIUDAT!
Eu port ochelarii,,:X
si oamenii pe care ii cunosk
sunt foarte ok cu mine:X
daca porti ochelari
nu tii fie rusine
de tine:*
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: