anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt al naibii de geloasa,cum fac ca sa nu mai fiu geloasa sa fiu mai indiferenta? Uite eu nu ma refer la relati serioase dintre un baiat si o fata chesti de genul asta...pur si simplu sunt o persoana supra incarcata de gelozie si nu imi place cind vad persoana de care imi place sa vb cu alta, chiar daca nu am nimic cu persoana respectiva,adica vb una alta doar atit si totusi cind vad ca ii face complimente alteia eu devin geloasa, ividioasa, furioasa.Deci eu vreau sa fiu mai libera si sa nu dau atentie la toate complimentele si alte chesti de genul asta care ma fac geloasa, deoarece cu persoana respectiva suntem doar prieteni si nu vreau sa am aceasta gelozie care este fara sens.

7 răspunsuri:
| AleX199506 a răspuns:

laughing, baietilor nu prea le fac fetele geloasee, incearca sa nu mai fi caci e varsta copilariei si degeaba esti ca chiar daca esti geloasa pana la urma va pleca baiatul de langa tine si va veni altul, ce vreau sa spun ca la varsta asta nu se va lega nimic!

| Dariusuu a răspuns:

Gelozia de cele mai multe ori, duce doar la despartiri.
Chiar nu e bine intr-o relatie sa fi geloasa.Incearca sa ai incredere mai multa in el.

Scapa de gelozie draga mea.

Te pup.

Răspuns utilizator avertizat
| Dariusuu a răspuns (pentru rodevas):

Increderea trebuie castigata, dar cu gelozia doar vei pierde.

Nu spun sa nu fi geloasa, fi geloasa atunci cand trebuie.

Te pup.

| Dariusuu a răspuns (pentru rodevas):

Ai grija de tine.

P.S Sunt baiat.

O zi placuta iti doresc.