Doar asculta-l[chiar daca te-ai saturat sa auzi aceleasi vorbe]poate e modul lui de a se descarca, e clar ca inca tine la fosta, la tine cauta un umar pe care sa planga, sa-si spuna off-rile, te considera o prietena buna daca are incredere si iti spune tot ce il necajeste
Unii ar spune ca poate ar vrea sa fie cu tine dar nu e neaparat... Poate ca are nevoie de un umar pe care sa planga si felicitari ca te-a considerat o prietena atat de buna si apropiata si importanta incat te-a "ales" pe tine Poate cine stie te place. Totusi, as miza ca are nevoie de o perioada de refacere pentru ca o despartire te cam doboara, mai ales din moment ce el pare sa fie inca atasat de respectiva. Incearca sa iesi cu el pe afara, spune-i sa asculte muzica, sa isi gaseasca ocupatie, sa iasa cat mai des cu amicii etc. Cand treci prin asa ceva cheia e sa ai mereu ocupatie, astfel incat sa nu ai efectiv timp sa te mai gandesti la ce s-a intamplat. Totul va trece si se va uita. Nu e probabil prima (si daca e nu conteaza, cu atat mai mult ca rar se intampla sau poate niciodata ca prima dragoste sa fie si cea definitiva, "alesul/aleasa" ) si in niciun caz ultima. Toti ne gasim iubirea, perechea ideala. Dupa ce ai zis aici tipa respectiva nu are pic de onoare si nu se respecta pe sine in primul rand si nu are vreo idee despre iubire. Nu e normal sa treci asa repede, "De la unul la altul" ca o disperata, ca sa nu ma exprim altfel acum. . Spune-i ca nu merita, nu il merita pe el in primul rand care banuiesc ca din moment ce sufera a placut-o pe bune. Fa-l sa se simta in largul lui cu tine si prietenii si, desi nu va fi prea usor, asculta-l. A venit la tine pentru ca te considera de incredere si are nevoie sa se descarce, sa se destainuie. Sper ca am ajutat si sper ca tipul sa realizeze ca nu e sfarsitul lumii, desi la inceput(stiu din experienta) asa ar parea
Fiindui prietena, dotori ta este sa ii fi alaturi, mai ales in momentele astea. Nu o face intentionat atunci o aduce in discutie, poate sentimentele pe care le-a avut pentru acea fata sunt inca foarte puternice si este normal sa isi aminteasca de ea si de fosta lui relatie. Sprijina-l, intelege-l, sfatuieste-l si o va uita incetul cu incetul.
Ceau, draga.
Esti batista lui de sters nasu.
Poti sa ii spui direct asta.
Saaau, daca vrei sa fii mai mult decat atat, scoate-l in oras la aer curat. Ai putea sa ii faci cunostiinta cu ai tai : prieteni/ colegi/familie, sa muti discutia spre ce pasiuni are el ( daca are ) Si na, sa centrezi discutiile pe viitorul si hobbyurile voastre
Nu te speria ca o sa cada in depresie, pentru ca noi toti trebuie sa ne traim esecurile si sa ne ridicam din praf.
Intrebare : el va fi langa tine daca tu l-ai freca la cap asa cum face el?
Te-am tzucat. Esti un om bun, dar nu te risipi aiurea.
Nu stiu ce sa spun, eu zic ca mi-ar fi alaturi. Parca e altfel. Doar ca imi este frica sa nu ma ard cum am mai facut-o de multe ori.
Ceau, draga.
Acum nu te baga in el prea tare, ca probabil sufera dupa fata aia, saaaaaaaauuu, si mai rau : pozeaza in victima, ca sa se apropie de tine ( sper sa nu fie asa. asta doar tu poti stii )
Da-i ceai de tei , scoate-l in lume, ca sa se vindece mai repede.
Ca de vindecat, se va vindeca.
Te-am tzucat, si fii atenta.