| Bert a întrebat:

Sunt Anarhist. Exista vreo problema cu asta? Cand merg pe strada cu tricouri cu anarchy lumea ma striga satanist. de ce mai exact?

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Pentru ca mentalitatea omului, in special a romanului e astfel: vede ceva necunoscut sau ceva ce mintea lui ingusta considera ciudat, mai ales ca e negru, pentru el este egal cu satanist.
Vede ceva ce pare ca nu poate sa i se alature grupului lui, adica iese in evidenta in special prin imbracaminte, pentru el este egal cu satanist.
Nu e roz, nu e sclipitor, nu e dă firma, nu e italian, nu ai dusmani, pentru ei toate astea sunt egale cu un satanist.
Daca esti imbracat doar in negru ca ti-a murit pisica, pentru ei esti egal cu un satanist. Sa mai continui? big grin
In primul rand, omu' de rand habar nu are ca satanismu' se mananca cu furculita, sau lingura, sau cutitu', fiecare ce alege. Habar nu are ca multe din principiile pe care se bazeaza in special adolescentii, gen ochi pentru ochi, sau "fac ce vor muschii mei", ca nimeni nu ma controleaza, ca sunt unic, ca nu stiu ce, sunt si niste principii ale satanismului modern [aka LaVeyan satanismwinking]
Acuma, sa nu ma leg de astea, dar vroiam sa spun ca daca omu' nu stie ce e ala satanist, cum sa stie ce e ala anarhist? [sau "anarchy", cum ziceai de t-shirt]. Iti dai seama ca atunci cand aude [sau vede] un cuvant de genul se gandeste automat la cel rau, la cel interzis si la cel ciudat ce-i poarta pica.
Faza naspa e ca nu poti controla prostia unora, si chiar daca ai avea acea sfanta rabdarea sa le explici, procesorul lor de 2 Hz e prea slab sa priceapa tot.

| anonim_4396 a răspuns (pentru DakotaRoyse):

Poate ma insel insa anarhismul nu cumva opozist satanismului? Avand in vederea ca anarhismul aproape asemanator comunismului (desi comunisti merg pe baza unor autoritati pe care anarhisti le resping) sunt egalitaristi, anti-birocratici, fata de satanisti care sustin elitismului, si diferitele ierarhi?

4 răspunsuri:
| ReveuseKaari a răspuns:

Pentru că lumea nu ştie ce înseamnă Anarhist. Şi dacă văd un tricou de-ăla negru, larg şi lung imediat fac legătura cu sataniştii. Sau cel puţin eu aşa cred. Şi nu, nu e nimic în neregulă cu faptul că eşti anarhist. Fiecare cu convingerile sale.

| Alexandru15199 a răspuns:

Ce e ala anarhist?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suntem o tara de manelisti laughing
la ce te puteai astepta?