Hai ca la faza cu"ma lovesc nu simt durerea" nu te mai cred. Mergi la psiholog, daca vorbesti serios este ceva mult mai grav decat a fii antisocial.
Nu imi pare rau ca nu ma crezi, am fost si la psiholog, am facut si niste analize psihologice, nu prezint absolut deloc dementa sau alte boli psihice
Pentru ca incerc sa gasesc raspunsuri, pentru asta exista TPU, pot gasi persoane la fel care imi inteleg situatia.
Doar tu crezi ca esti antisocial. Pentru ca ai alte probleme care tin de un psiholog. Fara suparare.
Nu ma supar.Nu am aceasta emotie.Multumesc pentru parere.
Ceea ce prezinți dta aici este o exagerare.
Astfel la final pomenești de oameni din cercul tău de prieteni. Ai scăpat asul din mânecă. Părerea mea, că ești trișor.
Este foarte greu de pus un diagnostic psihiatric, de la distanță, fără un interviu amănuțit, fără să știi ce simptome psihice sunt, cum afectează ele viața de zi cu zi a persoanei. Sunt nuanțe și grade de boală. Poți să cunoști teorie sin cărți și sau să ai experiența clinică a observării bolnaviului în ambianța clinică a unui spital. Că te denigrează părinții, e dureros. Dar durerea psihică resimțită nu te califică ca bolnav psihic în mod automat.
Nu prea e bine, dar dacă ți e îți place să trăiești așa de ce te interesează ce cred alții?