S-a mai discutat de 1000 de ori despre asta. Ce părere pot să am. Una proastă, evident. N-o să pot înţelege niciodată la ce le vor folosi o turmă de fundiţe primite din cerşeli (pe care oricum nu le vor primi, dar zic aşa).
Asta e, ce să le faci, doar să le raportezi toate acele răspunsuri, şi vor dispărea de pe site, dar asta ar însena să razi 99% din întrebările de pe TPU, deci tot n-ar prea merge ideea.
Pai nu stiu.ca nu am venit aici ca sa luam fundite, ci ca sa raspundem la intrebari pe care oameni nu le stiu
nu putem sa cerem cuiva sa ne dea fundita daca nu vrea
Poate sunt obsedati dupa fundite. daca cineva si-a facut un cont pe TPU, normal ar trebui sa si-l faca pentru placerea de ai ajuta pe altii, dar se pare ca unii nu isi doresc decat rasplata.
P. S : "imi dai fundita?" AM GLUMIT)
Eu sunt noua pe site si... de asta am zis de vreo cateva ori fundita deci... nu stiu altceva
Cersetori onlineAre vreo importanta practica? Te incalzeste iarna? Te racoreste vara? Iti da salariu? Atunci ce dracu
Sunt stresanti si mi se pare ca este o lipsa de respect pentru celelalte persoane care raspund.De asemenea, am o parere proasta si despre cei care nu dau fundite la intrebari.
De acord cu Lavynika, daca te-a multumit un raspuns e de bun simt sa dai funda.
Si referitor la fundite: alta categorie de prosti sunt cei care zic ca dau fundita, de parca nu ar fi normal dupa ce iti primesti raspunsurile sa alegi castigatorul.
Am facut o fapta buna, te-am ajutat le nevoie fara sa cer, sa pretind sau sa astept o rasplata. Singurul motiv a fost sa te ajut... merit o fundita, nu? cam asta e parerea mea
cocoshanell întreabă:
Andrei67y5 întreabă: