| bb_3126 a întrebat:

Sunt atat de deprimata incat as plange intr`unacrying ce sa fac sa scap de depresiecrying?

Răspuns Câştigător
| Psihiatra a răspuns:

Stiu cum te simti.Ma simt la fel ca tine adesea. Poti face multe lucruri care sa te scoata din aceasta stare.De obicei depresia vine datorita monotoniei.Incearca sa faci lucruri spontane care sa-ti placa.Cauta pe youtube spre exemplu clipuri care sa te faca sa razi cu lacrimi, cand ai timp practica un sport, danseaza sau canta(aceste lucruri sporesc hormonii fericirii-fapt dovedit). Daca ai un animal de companie acorda`i cateva minute de atentie.animalele de companie te fac cu siguranta sa te simti mai bine. Poarta hainele tale favorite oricand te simti trista.Iti vor da incredere in tine. Fa des oamenilor complimente, lauda`i, spune-le ce iti place la ei, asta te va face mai fericita si pe tine.Nu te mai gandi la problemele tale. Poti scrie pe o foaie ce ti s`a intamplat bun sau ce a fost mai amuzant in ziua respectiva.Dormi bine si bea multe lichide pentru ca virgula creierul tau sa se "reincarce". Sunt doar cateva metode de a combate stresul, si odata cu el si depresiile. Sper sa iesi din aceasta stare. Daca mai ai nevoie de sugestii trebuie doar sa`mi scrii pe privat.Bye bye wave

2 răspunsuri:
| Unique a răspuns:

Pai problema ar fi ca sigur iti doresti ceva si nu poti obtine, sau suferi din cauza cuiva, sau a unui lucru nu-i asa? Eu iti spun sa consulti un pshiholog sa iti prescrie niste activitati ce le-ai putea face.Sa te asculte, sa te poti descarca in fata cuiva este foarte important sa stii.ai scapa de gandurile rele. oricum ai ceva.

| geo01 a răspuns:

Inceraca sa asculti muzica mai vesela, de club, sa deansezi, sa mergi la aerobicsau daca nu sa fcai u dupa exercitiile de pe net

Întrebări similare