Buna,
Nu trebuie sa gandesti asa si mai ales sa-ti doresti sa mori.
Pierderea unei persoane dragi noua nu trebuie sa ne demoralizeze ci din contra sa ne faca sa ne dorim sa traim intens.
Toata viata o sa pierdem fiinte dragi noua, o sa le plangem dar o sa continuam sa traim. Este ciclul vietii.
Daca esti o persoana sensibila " doliul " este considerat ca un fel de ritual spre eliberare. Deci, daca simti nevoia de a plange, nu te rusina, fa-o. Incearca sa vorbesti cu cei apropiati tie si nu te inchide in tine. Destanuieste-te prietenului tau, apropiatilor, familiei. Aceste momente iti va face bine.
Nu ai cum sa te pregatasti pentru asemenea momente si nici sa destul de puternica.Si am fost destul de aproape de intalnirea de Doamna cu Coasa insa i-am zis sa plece ca mai am treburi de facut
Si m-a lasat in pace, momentan.
Insa si eu am pierdut persoane la care tineam dar m-am gandit ca acolo unde s-au dus le e mai bine decat aici.
Oricum ne vom intalni intr-o zi
Imi pare rau pentru pierderea ta! T e inteleg; sa pierzi pe cineva apropiat e foarte dureros. E u zic sa te resemnezi si sa iti vezi de viata ta in continuare cu fruntea sus Cat despre iubitul tau : vorbeste cu el si treceti amandoi peste acest impas! Succes!
Mda.stiu ca e dureros sa pierzi persoane la care tine.cred ca aproape toata lumea se teme sa nu piarda persoane dragi.tocmai de aceea eu nu ma mai atasez de nimeni.incerc sa fiu indiferenta fata de toti si de toate.tocmai pentru a nu suferi atunci cand nu vor mai fi. tine minte ca persoanele, la fel ca obiectele intra si ies din viata ta.nimeni si nimic nu ramane in viata ta pentru totdeauna.cum au venit, asa vor si pleca.asa ca incearca sa nu te mai atasezi asa tare.pentru a nu suferi in urma viitoarelor pierderi.
ai grija de tine.
Condoleante mai adya20, ai dreptate in ceea ce zici si pe mine ma mai inspaimanta cateodata numai gandul ca asa putea pierde pe cineva drag, dar trebuie sa ne gandim ca moartea face parte din vietile noastre... o sa vezi cu trecerea timpului ranile o sa se cicatrizeze si o sa fie mai bine.Nu trebuie sa zici ca nu mai ai pentru ce sa traiesti, chiar daca l-ai pierde si pe prietenul tau.viata e o lupta continua cu urcusuri si coborasuri.chiar si cu loviturile pe care le primim trebuie sa mergem mai departe ca o singura viata avem si Dumnezeu ne-a dat-o ca sa ne bucuram de ea!
n0name întreabă: