Nu trebuie sa te simti prost e ceva normal...toata lumea bea...se imbata...intra in coma alcolica...copi,barbati si chiar femei...si nu mai se simt prost din potriva se simt bine...asa ca stai linistit si traiesteti viata...
Nu trebuie sa te simti asa, crezi ca numai tu esti beat? Am niste colegi care cand se imbata fac mai ceva ca tine, unul de la mine din clasa asa de rau s-o imbatat ca a inceput sa vorbeasca singura si sa danseze singur si tot zicea: "Hei haideti sa petrecem", pe cand era 2:00 noaptea... nu glumesc, era beat turca, deci nu te ingrijora, nu e nimic rusinos, nici el nu s-a rusinat de asta, deci nu-ti arata slabiciunea, altfel te va toca toata viata.
Pai nu te mai gandi la asta! suntem oameni si cu totii gresim.si este foarte important sa stim sa depasim situatia(sa ne iertam noi insine)si sa ne concentram asupra viitorului pentru a nu mai repeta greselile
Citind raspunsurile voastre vad ca voua vi se pare normal ca un adolescent sa se imbete...eu nu m-am imbatat niciodata pana acum, e vreo problema? Pun pariu ca acum imi puneti toti eticheta de ratat, tocilar sau mai stiu eu ce. Pur si simplu nu imi place berea, poate mai tarziu da, dar acum prefer sa beau un pepsi, sau un pahar de vin dar nu mai mult.Eu nu ma imbat ca altii sa fiu mai cool si sa ies in evidenta prin prostie
Ai facut o "mica " greseala, dar nu-i nimic, ca sa treci peste aceasta stare incearca sa nu mai repeti greseala, iar cind iti aduc aminte de acest moment, raspunde-le inapoi printr-o gluma, nu trebuie sa le arati ca te afecteaza cu ceva, ia-o ca pe o gluma.Bafta.pa
Nu ai trecut prin adolescenta daca nu ai baut macar odata asa cum nu ai trecut prin scoala daca nu ai luat un 4(scaunel)n-ai de ce sa te simti prost
pa
Hai frate, si eu tot la 16 ani am fost mort la majoratul unui coleg, era prima oara cand am pus whisckey in gura, si atunci chiar a fost in cantitati mari, si greseala cea mai mare a fost sa combin cu bere, cu vin, cu Angelly si mai multe ( din pacate nu mai stiu ce avea pe acolo ) si vreo 3 ore din noaptea aceea eu am fost robot, a doua zi nu mai stiam ce s-a intamplat ( din ce imi povesteau la scoala, imi spuneau ca m-am pus sa mananc friptura, si tineam carnea cu cutitul si taiam cu furculita, am inceput sa recit poezii, sa le demonstrez lor ca nu sunt beat si mai multe) si eu nu am fost singurul care am fost beat, toti baietii de pe acolo erau morti, si cand ne readuceam aminte de acele clipe, evidem ne cracanam de ras, si chiar daca am facut ceva rusinos nu ma interesa... Deci nu are de ce sa iti fie rusine, a facut-o alcoolul, iar cand se mai deschide subiectul, nu incerca sa il ocolesti, chiar poti glumi cu ei pe seama celor intamplate, le poti "da peste nas" cu glumele facute .
Si stai linistit, vei avea parte de imbatari si mai mari, aia a fost doar inceputul, dar ca sa fi si mai tare, incearca sa te controlezi la baut, sa stii cand sa spui stop, ajunge, si e mult mai frumos sa razi de cei beti si sa te prefaci ca esti beat, sa nu faci greseli care te pot costa
Deci ai 16 ani si te-ai imbatat pai da e ceva absolut normal asta-i varsta care iti cere femei si bautura nu ai ce sa-i faci stii sati zic sincer eu m-am imbatat prima oara la 14 ani dar nu cam m-am imbatat eram atat de beat incat nici nu stiu cum de am mai trait dar nu am mai vomitat sau ametit alde din astea...adica m-a dus si eu in discoteca si mam apukat pe wiskhy maritini etc sa beau si brusc m-am inbatat atat de tare de la ele incat pe urma toata discoteca a stiut cum ma cheama si da stiu si mie mai imi zic prieteni mai tineni ma minte cand sa imbatat nebunu asta ? si ei rad si eu la fel dar daca u razi ei nu vor avea cu ce sa te mai intimideze pentru ca vor schimba repede subiectul zile si u : da mha m-am imbatat am facut senzatie nu ca voi sa stau si sa ma uit ...@deejayra nu am nimic cu tine ca nu te-ai imbatat chiar de respect pentru asta ...bft
Nu te mai gandi la acest episod vezi de viata tot inainte
apropo nu ai de ce sa te simti prost, tuturor ni s-a intamplat macar o data fie fata sau baiat(cred)treci peste
succes