| ionut7 a întrebat:

Sunt baiat, am 1,80 si nu stiu ce pantaloni mi s-ar potri intre a fi largi sau stramti.Vreau niste sfaturi .

Răspuns Câştigător
| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Pai nu ne-ai spus si cate kg ai. dar daca ai 1.80 cred ca pantalonii largi(dar nu ff largi) ti s-ar potrivi perfect. Cu pantaloni stramti nu ti-ar sta bine pentru ca esti inalt si daca ai esti si slab.categoric nu ti-as sta bine.dar daca iti iei pantaloni largi sa nu exagerezi.sa fie doar putin largi nu din aia cum poarta tatae din bug mafia de ex laughing Baftawinking

5 răspunsuri:
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Si eu vreau sfaturi. big grin

| Gina1 a răspuns:

De obicei la baieti le sta bine in blugi cu turul lasatwinking

| IuliaSL a răspuns:

Hey.Parerea mea este sa nu iti alegi pantaloni strambi( vei reisca sa fii catalogat ca fiind gay; insa daca nu tii cont de parerea altora ii poti incerca, cu toate ca nu prea mi-a placea sa vad un baiat in pantaloni strambi).Nu iti recomand nici pantalonii largi; incearca o pereche de pantaloni care nu iti sunt strambi dar nici largi. Sper ca te-am ajutat.
Sa ai o seara placuta.

| IuliaSL a răspuns:

Scuze pentru greselile de ortografiehappy.

| nicoleta44 a răspuns:

Esti un baiat inalt niciodata sa nu iei blugi stramti pentru ca nu avantajeaza te va face si mai inalt dar si foarte slab poarta niste blugi mai largi nu foarte largi care te-ar avantaja. sper ca raspunsul meu te va ajuta.