| sceletul31 a întrebat:

Sunt baiat am 13 ani si am monospranceana,nu se prea vede dar daca cineva sta aproape vede. Daca ma cert cu colegii si le spun ca sunt prosti ei spun „Eu macar nu am monospranceana"
Am o iubita foarte frumoasa careia nu i pasa cum arat, iar un baiat e indragostit de ea.Si tot spune „Io macar nu arat ca un canibal,gorila" etc. stiti voi si ma enerveaza foarte tare!
Ma simt foarte prost si jignit, parca as fi cel mai fraier din clasa.
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| frostxtq a răspuns:

Poti sa o rogi pe mama ta sa te penseze putin intre sprancene si nu vei mai fi complexat de acest lucru. Pe de alta parte, daca iubita ta te place asa cum esti, bucura-te si asigura-te ca o pastrezi langa tine ca mai mult timp.
Printre colegi mereu o sa se gaseasca cate-un destept care nu isi poate tine cuvintele jignitoare pentru el. Asta se datoreaza educatiei proaste pe care a primit-o. Nu are rost sa te simti ofensat din cauza unor oameni fara bun simt si fara educatie.

2 răspunsuri:
| doreal a răspuns:

Dar de ce trebuie sa ii faci prosti?

| hellokityy a răspuns:

Poti ruga chiar o colega sa te penseze, desi la 13 ani nu stiu ce experienta are in asta, te poti duce la un salon sau poate chiar cineva din familia ta sau din rudele tale. Nu e asa mare problema ta. Adevarata problema e la tine in cap. Persoanele care tin la tine nu se gandesc la acest aspect, iar asta ar trebui sa iti dea de gandit. Nu trebuie sa te simti complexat pentru ce zic ceilalti, rautatile au existat din totdeauna si vor exista in continuare. Solutii sunt o mie. Nu trebuie sa te pensezi pentru ca rad colegii de tine, daca tu te simti bine in pielea ta, nu e nevoie sa faci asta, dar daca te-ai simti mai sigur pe tine, poti sa o faci. Suntem in secolul XXI cand si baietii se penseaza. Deci stai calm ca nu e asa grav.