De scapat de ele nu ai cum acum ca esti la varsta adolescentei, doar sa le maschezi cu fond de ten.
Eu am folosit Zynerit timp de o luna si am scapat de ele, nici nu au mai aparut
il gasesti la farmacie si e pana in 50 de ron
Da Zynerit iti recomand si eu...este cea mai buna alifie pentru cosuri... dar trebuie sa o folosesti doar tu...sa nu dai la altcineva...succes pupici:*:*:*:*
Poti folosi Zynerit, si Skinoren, aceste 2 produse am folosit si am scapat de cosuri. Iar dupa de iti trec, poti sa previi aparitia lor, spalandute dimineata pe fata cu un gel pentru ten gras, api o lotiune tonica, seara o creme pentru tenul tau. Asa fac eu. Mult succes in a scapa de ele.
Pai...eu una folosesc Zineryt, care chiar functioneaza, sau Hyseac cu apostrof pe e folosesc crema asta dupa ce ma dau cu apa tonica pe fata. Functioneaza! incearca si tu! si ma mai dau si cu :gel antiagneic cu busuioc si coada soricelului pentru pielea cu puncte negre, cosuri cu efect antiseptic si antiinflamator.Se aplica seara pe pielea curata dupa ce aceasta a fost stearsa cu infuzie(ceai)verde
fondul de ten nu prea e o idee buna, mai mult ti le faci, mai ales ca nu lasi porii sa respire etc
si spala. te si cu sapun din 2 in 2 zile
Spalate cu apa rece :d iti zic eu! Din doua in doua ore si a sa functioneze!:d! :-l!
si o am aut in tr-o luna am scapat! x-(x-(x-(:d:-l! ma dar mau esnervat alea! se puneau unul peste celalalt :-l exact cum ar trebui sa faci si tu!
croissant întreabă: