| giugiu a întrebat:

Sunt baiat. Am 14 ani. Am cosuri pe frunte si in zona gurii (barbie, sub nas). 1. Cum le pot ascunde in cateva ore (mai mult sau mai putin).
2. Cum pot scapa de ele.

9 răspunsuri:
| guess_who a răspuns:

1. Cu fond de ten.
2 Foloseste seara tonic Lara si spala-te mereu pe fata.

| urbanghost a răspuns:

De scapat de ele nu ai cum acum ca esti la varsta adolescentei, doar sa le maschezi cu fond de ten.

Janina
| Janina a răspuns:

Eu am folosit Zynerit timp de o luna si am scapat de ele, nici nu au mai aparut happy
il gasesti la farmacie si e pana in 50 de ron

| adynna_8265 a răspuns:

Da Zynerit iti recomand si eu...este cea mai buna alifie pentru cosuri... dar trebuie sa o folosesti doar tu...sa nu dai la altcineva...succes pupici:*:*:*:*

| cristina93 a răspuns:

Poti folosi Zynerit, si Skinoren, aceste 2 produse am folosit si am scapat de cosuri. Iar dupa de iti trec, poti sa previi aparitia lor, spalandute dimineata pe fata cu un gel pentru ten gras, api o lotiune tonica, seara o creme pentru tenul tau. Asa fac eu.big grin Mult succes in a scapa de ele.winking

| VaneS.sA a răspuns:

Pai...eu una folosesc Zineryt, care chiar functioneaza, sau Hyseac cu apostrof pe e big grin folosesc crema asta dupa ce ma dau cu apa tonica pe fata. Functioneaza! incearca si tu! si ma mai dau si cu :gel antiagneic cu busuioc si coada soricelului pentru pielea cu puncte negre, cosuri cu efect antiseptic si antiinflamator.Se aplica seara pe pielea curata dupa ce aceasta a fost stearsa cu infuzie(ceai)verdehee hee

fondul de ten nu prea e o idee buna, mai mult ti le faci, mai ales ca nu lasi porii sa respire etc

si spala. te si cu sapun din 2 in 2 zilehee hee

| cwalkerdanny a răspuns:

Spalate cu apa rece :d iti zic eu! Din doua in doua ore si a sa functioneze!:dhappy! :-l!
si o am aut in tr-o luna am scapat! x-(x-(x-(happyhappyhappyhappy:d:-l! ma dar mau esnervat alea! se puneau unul peste celalalt :-l exact cum ar trebui sa faci si tu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma cek mai bun medicament este urmatorul : SEX!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In caz ca nu iti trec cu zynerit sau skinoren gel, incearca un tratament mai puternic numit ROACCUTANE care este pe baza de pastile si se ia numai sub indrumarea medicului. Sper ca iti va fi de ajutor