Pai spune-le ca e normal ca vrei sa ai o relatie si nu e nimic rau in asta..adica nu fumezi, nute droghezi etc. si e mult mai bine decat sa fi gay.zic
Sau spune-le ca toti colegii tai au si rad de tine tot timpul (chiar daca nu e neaparat adevarat)
Sau intreaba-i de la ce varsta au avut ei iubita/iubit si daca spun ca de la 16 in sus (sa zicem) le spui ca s-au schimbat vremurile si nu mai e asa.
Altceva nu prea stiu ce ai putea sa faci
Pai... cred ca ar trebui sa ii asculti, pana la urma sunt parintii tai. Pe vremea lor, ei nu aveau decat un|o singur|a iubit|a si anume sotul | sotia lor... Asa ca ai putea face doua lucruri
1. sa ii asculti
2. sa le ascunzi asta.
Succes! O zi buna!
Explică-le că nu e normal ca un băiat de 15 ani să nu aibă relație, adică în ziua de azi e ceva nasol
Gresesti amarnic pe vremea mea nici nu exista cuvantul,, relatie de la varsta de 15 ani ''.
Dar vai de capu vostru tineretu se schimba in prost.
Si tu esti un exemplu negativ.
"Pe vremea mea?" Vorbesti de parca ai avea 30 de ani, nevasta si copii
Ca vrei sa ai o relatie cu o fata pe care o placi, de care esti indragostit si ca momentan nu exista una, ca nu vrei sa ai o relatie doar de dragul de a avea companie. Sper sa mearga
Spune-le ca vrei sa ai o relatie cu o fata pe care o placi, de care esti indragostit si ca momentan nu este una, ca nu vrei sa ai o relatie doar de dragul de a avea companie. Sper sa mearga
Geo2969686 întreabă: