La varsta ta inca te dezvolti. S-ar putea sa mai cresti, sa mai slabesti, depinde. Daca doresti poti merge la sala sau un sport care te pasioneaza, ori doar sa faci niste exercitii acasa si sa te plimbi sau sa alergi. Conteaza si alimentatia pe care o ai.
Dar dupa cum am spus esti la o varsta frageda, pana pe la 20 de ani o sa te tot dezvolti. Am un prieten care la varsta ta era gras si mai scund iar acum dupa cativa ani e cu un cap mai mare si a slabit. Deci nu te ingrijora prea tare.
Un sfat ti-as da totusi, nu lua medicamente sau ceaiuri pentru slabit sau suplimente. Daca totusi vrei sa incerci nu lua dupa ureche, du-te la un nutritionist sau chiar la parintii tai si intreaba daca ar trebui sa iei ceva.
Succes si stai linistit o sa arati cum iti dorest in ceva timp.
Greutatea ta este okey în raport cu înălțimea. Consider că ar trebui să mergi la un medic endocrinolog pentru niște analize.
Nu este rău dar ai putea lua niste lichide naturale care te ajuta sa orinezi, astfel arzând grasimile, am un prieten care a slăbit așa 10 kg in 2 săptămâni dar este un tratament scump, daca nu mă înșel acel lichid tine o săpt și costă între 50 și 100 de lei, cel mai bine ar fi sa te apuci de sala
Anonimata345 întreabă: