| bebitzu a întrebat:

Sunt baiat, am 15 ani sunt din Bucuresti si as vrea sa va pun o intrebare de genul ce ati face in locul meu. Povestea suna asa, sunt de 1 an de zile impreuna cu o fata, ea este din Braila, problema este ca nu ne-am intalnit niciodata in realitate. Ne iubim foarte mult si nu vreau sa renunt la ea. Voi, in locul meu ce ati face? Ati continua relatia?
P. S. Nu as vrea sa va starnesc amuzamentul, chiar am nevoie de un sfat sad

Răspuns Câştigător
| step213 a răspuns:

Iubirea nu are limite... daca o iubesti foarte mult si esti sigur ca si ea te iubeste ar trebui sa o continui... o sa se iveasca o ocazie ca tu sa te duci la braila sau ea sa vina la bucuresti.

13 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cum poti sa fii sigur de aceasta iubire cand nu v-ati vazut niciodata? Poate ea nu e ceia ce vrei tu, sau tu nu esti ce vrea ea... De unde stii ca ea nu are prieten, sau ea de unde sa stie ca tu nu ai prietena... Sunt intrebari pe care trebuie sa vi le puneti amandoi si multe altele...

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu sunt de acord cu relatiile pe messenger... Nu sunt reale. In locul tau as iesi afara si as cauta o persoana reala care sa ma sarute, sa ma stranga in brate, sa imi spuna ca i-a fost dor de mine. La 15 ani ai toata viata inainte. Poti sa faci aproape tot ce vrei (dupa 18 poti sa faci tot ce vrei si sa-ti asumi si responsabilitatea pentru faptele tale). E alegerea ta daca mai continui povestea cu tipa respectiva sau nu...

| Nastia a răspuns:

Daca nu o vei vedea toata farsa asta a fost degeaba, ...nu te supara pe mine, dar o relatie nu exista in modul asta... tu nu ai vazut persoana, nu sti cum miroase, cum are vocea, cum merge, ...nu sti nimic,... te-ai gandit k poate pozele pe care ti le-a dat nu-s ale ei? daca tu nu sti nimic despre ea si tot timpul te-a mintit? cel mai bine e sa va vedeti, apoi sa decizi daca ea e fata de pe mes, daca e cu adevarat...

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cum adica 'esti cu ea", dar nu v-ati intalnit niciodata? Asta numesti tu relatie? Si, cam cum va iubiti voi pe messenger?
Invata sa deosebesti messengerul de viata reala...nu-i deloc tot aia.

| lisa_5170 a răspuns:

Relatia pe care o ai cu aceasta fata este o relatie virtuala...si daca totusi ai vb cu ea un an de zile si spui ca ti la ea foarte mult de ce dintr'o data pui aceasta realtie sub semnul intrebarii? adica daca pana acum v'a fost bine asa, de ce sa nu vorbesti cu ea in continuare daca iti place?

| samantha_4979 a răspuns:

"Iubirea nu are limite", dar o relatie intre doua persoane are nevoie de acel ceva pentru a mentine iubirea. Dupa parerea mea e super romantic faptul ca stai impreuna cu ea de un an de zile si la distanta! Dar daca aceasta situatie continua in acest mod nu are un viitor prea promitator! De ce nu incerci sa ii faci o vizita? La un sfarsit de saptamana te duci la braila, stabilesti cu ea unde sa va intalniti, va vedeti.
Succes

Răspuns utilizator avertizat
| ayddyshhmee a răspuns:

Eu nu prea cred in asa ceva. Macar ai vazut-o la web?
Esti sigur ca exista, si ca nu e un baiat care se vrea fata?
Si in cazul in care exista... Daca are prieten?
Cum va sarutati voi sau sa va imbratisati pe mess? Poate doar prin emotikoane. Eu sunt mai de graba Contra. call meu

| PrettyWoman a răspuns:

Pei eu as zice sa continuui relatia, daca va iubytzi, va intelegetzi bine si aveti subiecte de vorbit, merita sa va continuati relatia.

Poate intr-o zi o sa va intalniti, nu se stie niciodata.

Bafta.:*hee heewinkinghappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am vb q un baiat timp de 10 luni .si am tinut enorm de mult la el...Problema ar fi daca nu va vedeti. fata poate sa isi faca un iubit.sa te insele... cel mai bine ar fi sa va vedeti ca daca doar vb pe mess si la telefon iti spun eu ca nu este bine... poate aparea gelozia s.a.m.d.Deci parerea mea ar fi: daca nu va vedeti.mai bine o lasi in pace si iti cauti o iubita din Bucuresti... daca o sa va vedeti puteti continua relatia... Sper ca ti-am putut fi de ajutor :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai parerea mea ete k ar trebui sa incerci sa te ii fc o vizita ...ar fi cel mai indicat.si dupa aceea sa vezi daca cu adev t potrivesti cu ea sau nu pentru ca at cand vb p mess cu o pers este alteceva... dar cand vb fata in fata povestea se schimba...nu aid unde sa stii cum este in realitate pentru netu e o lume virtuala

| deniii a răspuns:

Buna!
Hmm... am fost intr-o situatie de genu`... am fost cu un baiat cv timp... el era din alt oras... ne iubeam...

Dar ne-am despartit pentru ca el a ales sa fie cu alta fata...

Sfatul meu este ca daca va iubiti mult... ar trebui sa va continuati relatie... chiar daca e la distanta asta inseamna ca aveti incredere unul in altul si dragostea e mare :p.

Daca ar fi sa va despartiti cred ca ati suferi amandoi... si stiu cum e... e foarte greu sa uiti pe cineva pe care l`ai iubit mult...

Asta`i parerea mea... tu faci ce crezi ca e bine :p

Succes si sa ne anunti ce ai facut!

Pupici:*

B`bye:*

| blondix08 a răspuns:

Ar fi mai bine sa te intalnesti cu ea. De obicei relatiile la distanta sunt dificile, mai ales cand nu te intalnesti niciodata cu ea. Trebuie sa iti spun ca si eu am avut o asa-zisa relatie la distanta si nu m-am vazut cu baiatul respectiv, dar tineam enorm la el. In final am aflat ca era doar o farsa.
Intalneste-te cu ea intr-o zi, stati impreuna cateva ore si vezi daca chiar iti place de ea, sau e doar o impresie. Nu vreau sa te descurajez, dar nici nu e bine sa-ti faci iluzii. Mult succes.