anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat, am 19 ani si am o problema...prietena mea cea mai buna de care am realizat ca imi place foarte mult doar cand am plecat din tara nu mai vorbeste cu mine.In noaptea de dinaintea plecarii mele am vorbit la telefon aproape toata noaptea si inainte de asta de cam 2 luni am vorbit si la telefon si prin mesaje, ieseam in oras foarte des, a fost trista pentru plecarea mea, dar din momentul in care am plecat nu mai vrea sa vorbim... o plac extrem de mult si nu i-am zis asta niciodata, am crezut ca o sa-si dea seama, uneori mi-a dat impresia ca si ea ma place.Petreceam foarte mult timp impreuna si imi lipseste foarte mult asta.Cum sa o abordez cand ajung in Romania peste 2 saptamani? Dau funda! Help Me!

Răspuns Câştigător
| ingerasa a răspuns:

Chiar daca fetele isi dau seama ca un baiat ne place, adoram faptul ca sa ni se spuna in fata. spune.i face to face. vezi ce spune si propune.i o relatie de incercare, sa vedeti cum va intelegeti si daca nu merge, spune.i dinainte ca vrei sa ramaneti prieteni. incercarea moarte n.arewinking.

1 răspuns:
| Alex979797 a răspuns:

Eu zic sa incerci sa ii explici ca tu o iubesti si ca ti mult la ea si tu ai vrea sa fi impreuna cu ea pentru ca tu o iubesti si atunci va intelege