| sebastian123123123123 a întrebat:

Sunt baiat.Azi fata de care imi place (ea face 8 ani de judo si eu 6 ani de kung fu) m-a provocat la o lupta(facem lupte 1-1 la scoala).Nu stiu ce inseamna asta si vreau sa incerc sa evit lupta.Nu vreau sa o lovesc rau dar nici sa pierd sa ma fac de ras.
CE INSEAMNA ASTA? SI CE SA FAC?

6 răspunsuri:
| crytical a răspuns:

Poti sa ii zici ca esti gay.

| alynutzu20 a răspuns:

Okei,deci lupta-te cu ea, sa zic asa.dar nu o bate, fa-o sa nu te loveasca, doar ia'o efectiv in brate. tot incearca sa o iei in brate si la un moment dai un pupic pe obraz si zi-i ca nu vrei sa te bati. si asa scapati amandoi bine happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuia sa accepti de la inceput sa te lupti cu o fata, pentru ca nu ai decat de pierdut din treaba asta.
Daca o bati, o sa zica toti ca esti nesimtit si ai lovit o fata (ceea ce ar fi cam adevarat). Daca pierzi, o sa comenteze toti ca te-a invins o fata.
Eu zic sa te duci sa ii spui ca nu vrei sa te bati cu o fata si atat. Bine, poti sa profiti de ocazie sa ii spui si ca iti place de ea, dar asta nu e obligatoriu.

| sebastian123123123123 explică (pentru anonim_4396):

Dar nu am acceptat.Nu am zis nimic... Pur si simplu era ultima ora si am chiulit ca sa nu dau raspunsul

| anonim_4396 a răspuns (pentru sebastian123123123123):

Asta e un lucru bun (ca nu ai acceptat). Mai ramane sa ii si spui.

| sebastian123123123123 explică:

Pai ..Nu am refuzat.M-am ferit de vreo 10 ori dupa m-a lovit in piept si am cazut.M-am enervat de m-I s facut ochii rosii.cand a vrut sa ma prinda de gat sa ma dea jos, I-am pus piedica si in timp ce cadea am lovit-o cu toata fosrta intre femur si tibie.A ramas jos si e posibil sa ii fi rupt piciorul, fiidca dupa lupta toata ziua a mers ajutata de 2 prietene.Eh macar am castigat.