Baiete sincer si eu am avut puncte negre pe nas si tot tenul. Le-am stors si am scapat de ele iese o radacina mare. La fel si in cazu meu am tenul gras si imi luceste tot tenul ca sa nu mai luceasca consum aproape in fiecare zi un-doua graunte usturoi, ajuta foarte mult in privinta grasimii de pe fata crede-ma! Mai mi-am facut masti cu aspirina ( spargi o aspirina -2 si le amesteci cu putina apa dupa intinzi pe fata). Poti incerca. Precum mi-am mai dat si cu diverse creme. Daca esti din Bucuresti lasa-mi un mesaj stiu eu unde te poti duce si sa-ti dea creme pentru costuri puncte negre... pe gratis (reteta). Bafta! Sper ca te-am ajutat!
Buna. Punctele negre nu pot fi inlaturate cu crema sau alte lichide destinate tenului, de ele poti scapa numai daca le storci, insa nu iti recomand sa o faci singur. Chiar daca esti baiat, incearca sa mergi macar o singura data la cosmetica si iti va rezolva problema. Daca nu vrei, fierbe o oala cu ceai de tei/musetel/galbenele si stai cu fata deasupra aburilor 5-10 minute, este benefic pentru ten si iti inmoaie pielea, astfel incat le vei putea stoarce mai usor. Asa se procedeaza si la cosmetica de cele mai multe ori, insa acolo iti aplica un tratament mult mai complex si mai eficient. In ceea ce priveste tenul gras, daca vrei sa folosesti cosmetice pentru problema asta cauta un sapun de fata pentru ten gras, intreaba la o farmacie care e cel mai bun. Poti opta si pentru produsele de plafar, sunt mai naturale si de multe ori ajuta mai mult decat cele din magazine/ farmacii. Nu e nimic grav in a avea ten gras.
Tenul gras nu e asa o mare problema,daca iti luceste fata spala-te cu apa rece si sterge te cu un prosop curat, iar toata grasimea aia va ramane in prosop. E cam ciudat sa iti recomand creme. avand in vedere ca esti baiat. Dar am auzit ca sapunul protex e bun la tenul gras si la cosuri.
Cat despre punctele negre, poti scapa de ele foarte usor spargandu-le ca pe cosuri. Impuritatile se curata imediat asa. Eu asa fac.
Sper ca te-am ajutat!
Andrei67y5 întreabă: