Daca esti baiat si ai astfel de probleme ca sa fii tu cu inima impacata mergi la medicul de familie.
Nu v-a speriati este de la pubertate! si m-au ajutat foarte mult mesajele voastre.ca ma cam speriasem...dar acum sunt multumit si fericit!
E ciudat...si eu sunt in aceiasi situatie tot de pe la 13-14 ani daca nu mai devreme am aproape 21 si nu a trecut adica piatra nu se mai simte numai ca au ramas umflate si e rusinos in pana mea sa te prezinti asa adica nu stiu , chiar nu e nici un remediu concret pentru problema asta?
Eu am 15 ani si am piatra de un an si cateva luni in partea dreapt e doar piatra iar la stanga piatra e mai mare si are un lichid la suprafata ma puteti ajuca cu vreun sfat dau funda
Buna am 15 ani! pentru mine esti o mare jena. Dela acel nod imi transforma sani ca la o femeie si toti prieteni mei rad de mine nu mai supor. am problema asta de 3 ani! intr-adevar am 80 Kilograme ce este mult la varsta mea si 1.85 metri si nu imi place este o jena pentru mine. Sunt ca o femie.
Salut ...Am un prieten cu aceiași. problema.ție ți. A trecut după primul contact sexual?
Salut amai un prieten și are aceiași problema.ție ți. A trecut? Ai avut contact sexual?