| marian888 a întrebat:

Sunt baiat si mi-a ieist piatra la san cum iese la toti baieti problema este ca mi-a iesit la stanga mi-sa facut repede si pe urma mi-a iesit si la dreapta si nu sa mai fcaut de 4 ani mai mult a crescut arata naspa acum a cescut cam mult si mi-e rusine sa ma mai dezbrac in public am ceva sau se face mai tarziu am 17 ani se mai poate face mai tarziu sau cum trebuie sa merg la doctor

Răspuns Câştigător
| simona24 a răspuns:

Daca esti baiat si ai astfel de probleme ca sa fii tu cu inima impacata mergi la medicul de familie.

36 răspunsuri:
| AntoNycky_Moga_1990 a răspuns:

Nu v-a speriati este de la pubertate! si m-au ajutat foarte mult mesajele voastre.ca ma cam speriasem...dar acum sunt multumit si fericit!

| Struti a răspuns:

E ciudat...si eu sunt in aceiasi situatie tot de pe la 13-14 ani daca nu mai devreme am aproape 21 si nu a trecut adica piatra nu se mai simte numai ca au ramas umflate si e rusinos in pana mea sa te prezinti asa adica nu stiu big grin, chiar nu e nici un remediu concret pentru problema asta?

| ady998 a răspuns:

Eu am 15 ani si am piatra de un an si cateva luni in partea dreapt e doar piatra iar la stanga piatra e mai mare si are un lichid la suprafata ma puteti ajuca cu vreun sfat dau funda

| dNNzhoCs a răspuns:

Buna am 15 ani! pentru mine esti o mare jena. Dela acel nod imi transforma sani ca la o femeie si toti prieteni mei rad de mine nu mai supor. am problema asta de 3 ani! intr-adevar am 80 Kilograme ce este mult la varsta mea si 1.85 metri si nu imi place este o jena pentru mine. Sunt ca o femie.

| Ciusdel_Bogdan_1998 a răspuns (pentru Struti):

Salut ...Am un prieten cu aceiași. problema.ție ți. A trecut după primul contact sexual?

| Ciusdel_Bogdan_1998 a răspuns:

Salut amai un prieten și are aceiași problema.ție ți. A trecut? Ai avut contact sexual?