Cred că ai făcut tu ceva, e doar modul ei de a-ţi arăta că ai greşit, trebuie să te simţi şi să repari ceea ce ai greşit.
Cel mai ok e să ai o discuţie serioasă cu ea, doar voi doi, să-i spui la modul cel mai serios " Ce s-a întâmplat, mă gândesc că ţi-am greşit cu ceva de faci toate astea ", îi spui ce te apasă, ce te doare şi vezi ce iese.
Poate că fata nu mai e interesată, poate s-a plictisit. cine ştie? nu o cunosc iar tu aici nu ai dat destule informaţii despre ea, a mai avut relaţii, nu a mai avut. e cuminte, nu iese în cluburi, e la locul ei şi etc. nu ştiu ce să-ţi spun, cel mai ok e să discuţi tu cu ea şi să rezolvaţi.
O discuţie foarte serioasă, nu pleci de acolo până nu-ţi zice tot, dacă vezi că nu eşti tu de vină şi nu mai vrea, îndepărtează-te de ea, e o persoană toxică.
Dupa mine, e o persoana cuminte, inteligenta.Da, a Mai avut cateva cateva relatii, dar nu au tinut mult.Cum ai zis si to, nu iese in cluburi etc
Este foarte ok acest aspect, să ştii, dacă e cuminte.
Ce să-ţi zic mai mult, vorbeşte cu ea, trebuie să aveţi o discuţie serioasă faţă în faţă şi să rezolvaţi, neapărat, fiindcă dacă continui aşa tu o să te distrugi, poate ai supărat-o cu ceva, nu ştii încă faptul că fetele se supără repede, chiar din lucruri pe care noi le considerăm nimic precum ieşitul la o bere sau vizionarea unui meci în detrimentul vorbitului pe wapp, insta, Facebook cu ele.
Ignor-o si tu si vezi cum reactioneaza. Daca continua sa se poarte tot asa o lasi ca i-a trecut interesu.
Eu cred ca peterci pre amult timp pe site-urile de socializare urmarind-o, in loc sa pui mana sa inveti si sa te focusezi pe ce-i mai important la varsta asta.
Daca n-ti raspunde, inseamna ca nu are ce-ti spune!
S-a plictisit de tine, si eu as face-o daca as primi mesaje de buna dimineata, noapte buna in fiecare zi. Te iubeste pe naiba, aveti 2 luni .
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: