Eu sunt de parerea ca Justin e dragut si are o voce foarte frumoasa, e foarte talentat si imi plac unele piese de-ale lui. Nu sunt o mare fana, dar il mai ascult din cand in cand. O zi buna! P.S. nu-i baga in seama pe fraieri.
Amen! mai este si cineva cu gusturi bune si nesatanist!
Cine a venit cu denumirea de "belieber"? Credeam ca fanii lui Bieber sunt numiti beaveri.
Believe+bieber=belieber...daaa! p.s; proasta gluma, fraiere!
Credeam ca beaverii stiu doar doua cuvinte "oh baby" dar se pare ca au mai invatat si cuvantul "fraier". Cum evolueaza speciile nou descoperite e uimitor! Uite "prietene" daca iti place muzica lui Bieber nu are nimeni nimic cu tine (cel putin eu nu am), probabil ca daca as mai fi avut 12 anisori sau daca eram fata pe la 15 probabil ca si mie mi-ar fi placut, dar faptul ca te numesti "belieber" e cea mai mare penibilitate inventata de la piatra de companie de prin anii '80 pana astazi. Daca te numesti "belieber" nu inseamna ca esti ceva mai mult decat ceilalti fani Bieber (putini dar sunt) ci doar ca ti-ai pus o eticheta cu un nume penibil.
Da bineinteles ca sunt Belieber.Il ador pe Justin.Si cei care acum comenteaza ca nu au ce face ori o fac ca sunt gelosi ori ca au alte gusturi.Sunt curioasa ce le-a facut lor Jus ca sa-l urasca atat de mult? Sincer, e un tip de treaba si bun, dar na nu stiu nimic despre el si pur si simplu il urasc ca asa e ''la moda''.De parca eu jignesc pe cineva ca asculta rock sau eu stiu ce alte stiluri de muzica.Pur si simplu gusturile nu se discuta! Peace&Love.
A fi belieber= a fi forever alone. Un sfat din suflet pentru tine: Impusca-te! kiss`ya :*
Pentru cunostintele tale parul lui costa mai mult decat viata ta, a vandut madison square garden in 30 secunde, a batut recordul vevo, singurul artist din lume cu toate albumele nr.1 usa charts, cel mai vandut artist, cel mai bun film 2011 "never say never" usa,... dac bati asta esti tare, pana atuni shut up!
Nobody cares!
El nici nu stie de existenta ta! Esti nimic! si btw, nu o sa mai fie mult in topuri, ca lumea incepe sa se plictiseasca. Asta daca nu esti o adolescenta hormonala de 12, care e si cazul tau!
Asta inseamna ca peste 47 de milioane de persoane sunt forever alone? Doamne deci imi vine sa va dau cu ceva in cap, stiti povestea lui? Stiti prin cate a trecut cand a fost mic? Doar il criticati degeaba. Ei bine, nu toti ascultam aceeasi muzica, si cred ca cea care trebuie sa se impuste esti tu. Fiecare e liber sa asculte ce ii place si ce il face sa se simta bine, nu ceea ce zice lumea ca e "muzica adevarata". Aa, cred ca te roade invidia pentru ca nu vei ajunge niciodata la nivelul lui.
Da ai dreptate! Nu voi ajunge niciodata la nivelul lui...din pacate. Voi ajunge mai sus! Si atunci va dau m*** la toti!
Nu stiu de ce cel care nu il plac pe justin vin si raspund la intrebare...lol! patetici
swaggiebieber întreabă: