Eu nu am trecut prin asa ceva na dar nu e nici un blestem fi mai amanuntit daca vrei sa primesti un raspun bun, ce sa intreab-o si tu de ce te-a lasat incearca sa rezolvi asta singur.XD
Si eu am trecut prin asa ceva si sunt putin mai mica decat tine.Pur si simplu lasa-ti mintea limpede, ocupate de altceva.Gandeste pozitiv! nu fi negativist.Lasa lucrurile pentru o vreme asa sunt foarte sigura ca o sa treaca!
Bafta multa multa bafta.
Am trecut, trec si voi mai trece prin asa ceva. Stiu sentimentul.Cand in jurul tau toti baietii vorbesc despre iubitele lor si cum se intalnesc si mai stiu eu ce pana mea fac ei. Dar na,eu ma bag in seama cu toata lumea si glumesc. Fetele,mda,un subiect extrem de... Uita.te si tu la ele, studiaza.le, baga.te in vorba cu ele etc. ... Zici ca ai 16 ani frate, ai timp imperecheat de gagici. Acum traieste.ti viata liber cat mai poti!
Poate ca fetele nu te aprecieaza pentru ceea ce esti tu.Incearca sa iti ocupi timpil cu alt ceva o perioada si poate asa nu o sa te mai gandesti la fete, sau poti incerca sa faci primul pas si sa inviti o fata undeva.Bafta!
Am trecut, trec si voi mai trece prin asa ceva. Stiu sentimentul.Cand in jurul tau toti baietii vorbesc despre iubitele lor si cum se intalnesc si mai stiu eu ce pana mea fac ei. Dar na,eu ma bag in seama cu toata lumea si glumesc. Fetele,mda,un subiect extrem de... Uita.te si tu la ele, studiaza.le, baga.te in vorba cu ele etc. ... Zici ca ai 16 ani frate, ai timp imperecheat de gagici. O sa se gaseasca o fata si pentru tine. Din propria experienta fetelor le place ca tu sa le bagi in seama si sa flirtezi cu ele nu invers.
Stai calm frate chiar nu e cazul sa disperi asa pentru-ca pana la urma o sa iti gasesti si tu pe cineva,stii cum se spune,pentru fiecare exista cineva chiar daca la altii acel cineva apare mai tarziu iar la altii mai devreme, tot ce trebuie sa faci este sa iti vezi de viata normal si pana la urma sa apara persoana potrivita tie cand nici nu te astepti, nu trebuie sa cauti tu pe nimeni pentru-ca ce e al tau e pus deoparte si va aparea mai devreme sau mai tarziu.
In primul rand, linisteste-te! Faptul ca nu ai avut tu o prietena pana la 16 ani nu este niciun capat de lume. Crezi ca esti singurul baiat in situatia asta? Ei bine, nu esti.
O prietena o sa iti gasesti atunci cand e momentul, cand o sa intalnesti o fata cu o gandire, precum si cu preocupari asemanatoare.
Si ce daca ei au prietena?! Stii vorba aia, calitatea este mai importanta decat cantitatea.
valeriospinachi întreabă: