Nu contează dacă eşti blod cu ochi albaştrii, brunet cu ochi negrii etc. Din proprie experienţă îţi spun că am văzut blonzi cu ochi albaştrii care arătau nasol şi blonzi cu ochi albaştrii care erau . Deci ăsta nu e un criteriu după care să ştim dacă ai şanse la fete drăguţe sau nu.
În plus, de ce te gândeşti că fetele se uită doar la exterior? Nu toate fetele sunt superficiale.
Blond cu ochii albastri? :O
crede-ma, in ziua de azi genul tau de baiat este cel mai cautat
eu una cred ca orice baiat are sansa la o fata draguta nu depinde numai aspectul fizic ci si caracterul =)
desi in vremurile astea sunt multe fete pretentioase care se uita la fizic si nu la suflet, caracter etc.
deci da, ai sansa cu " o fata mai draguta " ^^
Ador baietii blonzi blonzi cu ochi albastri:X:X Sunt preferatii mei.
Dar pe langa aspectul fizic conteaza si personalitatea.
Eu cred ca ai avea sanse cu orice fata daca ai o personalitate placuta.
Da...eu ador baieti cu ochi albastri
Ai mari sanse cu o fata draguta!
Bafta
Da ai sanse foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte MARI
Esti genul de baiat care imi place mie :X
Si eu sunt blonda cu ochi albastri si asta imi place cel mai mult la mine
Daca nai pistrui evident ca ai sanse eu ador baietii asa si nu-s urata cel putin vecinii mei mereu striga dp mine cand ies din casa.:dsi alti obsedati dp strada
Daca erai genul ala de baiat blond cu ochii albastrii la care majoritatea fetelor viseaza, nu cred ca m-ai puneai intrebarea asta pe TPU. esti cam frustrat.si nu numai aspectul fizic conteaza doar pentru fetele care au un IQ foarte scazut
Cu siguranta! Nu te dezamagi!
Iubitul meu este tot blond cu ochii albastri .
Dupa parerea mea cei mai frumosi baieti sunt ori blonzi (si daca se poate si cu ochii albastri) ori cu parul lung.
anonim_4396 întreabă:
xMihneaAndreix întreabă:
ShadoWCrist întreabă:
PaulB întreabă: